Patat Met: Komodo + Supermoon De lekkerste nieuwe acts van eigen bodem
vrijdag 15 okt ‘21
open: 20:00u | start: 20:30u
muziek | Kleine zaal

Maandelijks oogst de Vorstin de lekkerste nieuwe acts van de Nederlandse bodem. 

Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje met en een drankje. Deze Patat Met is wél goed voor je!

Komodo

Komodo is niet vast te pinnen op de muzikale wereldkaart. In hun vintage exotic rock-’n-roll zitten stijlen verwegen van over de hele wereld: woestijnblues, surfrock, afro-disco, psychedelic 60’s, rumba en Indiase raga. Alles met een weelderige meerstemmigheid, niet-westerse ritmes en klanken en onverwachte instrumenten. De muziek van Komodo is misschien een beetje vreemd, maar érg catchy en dansbaar.

Komodo speelde op festivals als Noorderslag, Grasnapolsky en Valkhof Festival, maar ook op de gerenommeerde Franse festivals Transmusicales in Rennes en Printemps de Bourges. Ook heeft de band al meerdere succesvolle tourtjes door Zwitserland achter de rug. Inderdaad: Komodo laat zich niet vastpinnen op de wereldkaart. En jij zult je niet vast laten pinnen op de dansvloer!

Supermoon

Uit een ander sterrenstelsel gevlogen is hier voor u Supermoon. Ze brengen het fenomeen moonstruck future funk: een buitenaardse combinatie van dikke groove, sterke harmonieen en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Supermoon is dansbaar, strak en vermaak van de bovenste funk. Bands als Crosby, Stills & Nash, Steely Dan, Blowbeat en The Meters zijn de muzikale bodem van de band waaruit dansbare funky popsongs voortvloeien. In maart 2017 verscheen de debuut EP ‘What About It’ waarvan de single in première ging op NPO Radio 2. Eerder al stonden ze in het voorprogramma van Average White Band hier in De Vorstin.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.


AvroTros Muziekcafé za 16 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify