;
Patat Met: Storksky + Life’s Electric + Counter Jib Versgebakken en krokant uit de frituur van Podium de Vorstin!
vrijdag 19 mei ‘17
open: 19:00u | start: 19:20u
vvk € 5,50 | deur € 5,50
muziek

*** In samenwerking met 3FM On stage ***

Het maandelijkse evenement voor je portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een zak biologische patat – in samenwerking met Kings Friet en IJs – en een drankje, maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Drie bands die op het punt staat door te breken kan je alvast checken in De Vorstin! Voor €5,- is deze Patat Met wél goed voor je. De vierde editie vindt plaats op 19 mei 2017, waar Storksky, Life’s Electric en Counter Jib op de bühne staan! Doe mij maar een patatje met, alsjeblieft!

Storksky
Storksky is het nieuwe project van zanger en gitarist Michiel Claessen. Met lage catchy gitaarlijnen, stuwende drums en falsetto vocalen vormt Storksky een zeer volwassen sound die moeiteloos de competitie aankan met internationale acts als QOTSA, Muse, Deat From Aboven 1979 en Royal Blood.Live is Storksky inmiddels uitgegroeid tot een krachtig duo – al zijn extra toevoegingen nooit uitgesloten – en met Roy Moonen op drums (The Mad Trist, 37 Stabwoundz, Born From Pain) zet Storksky een zeer strakke en overtuigende set neer vol echte rock-juweeltjes.

Life’s Electric
Life’s Electric is een Nederlandse Rockband met een enorme liefde voor Amerikaanse bands als The Used, Foo Fighters en Soundgarden. De Rotterdamse rockers staan garant voor een strakke show vol zware riffs waarbij de hooks en melodieën je kop in worden geramd.
Na de release van de unaniem geprezen EP ‘’ Catalyst’’ en een videoclip die meer dan 20.000 keer is bekeken op YouTube is Life’s Electric geen onbekende meer in het Nederlandse Rockcircuit.
De band speelde talloze clubshows en festivals, verzorgde de aftershows van Muse in Club Ziggo en wist tijdens popronde 2015 menig Rocker te imponeren.

Counter Jib
Gedreven door niets dan adrenaline en testosteron, puur en primair, energiek en catchy as hell. Hard maar toegankelijk, als gespannen spieren onder een zachte huid. Gewoon drie gasten met hun instrumenten die het beste uit zichzelf halen. Dat is Counter Jib.
Counter Jib zag het levenslicht in maart 2013. Na de release van de eerste EP Secret Showroom en het debuut album Mirk & Marvel, dat door crowdfunding werd gefinancierd, is nu de nieuwe EP Touch Of Karma op komst. Bijna volledig live opgenomen laat dit schijfje een nog rauwer en puurder geluid horen. De band grijpt terug naar de onstuimige oer-energie waarmee het trio tot stand kwam en weet zonder compromissen deze krachten met blote handen om te buigen tot potige liedjes.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!) 
Dit concert is gratis voor Membercardhouders. Zij kunnen hun gratis ticket op de avond zelf bij de kassa afhalen.


Johnny Hates Jazz vr 19 mei ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify