;
Patat Met: Love Couple + Yip Roc + Tape Toy Drie bands, een patatje met en een biertje!
vrijdag 08 feb ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Het maandelijkse evenement voor je portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een zak biologische patat en een drankje, maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Voor €5,- krijg je drie bands, een patatje met en een biertje. Deze Patat Met wél goed voor je!

Yip Roc
Haal je badslippers en opblaaskrokodillen maar uit de kast, want Yip Roc komt eraan! De Amsterdamse band mixt alternatieve rock met een flinke scheut garage en punk. Dat frontman Jorn ten Ham de bandnaam op zijn schenen tatoeëerde, is niet de enige aanwijzing dat de band zich 100% inzet. Het zichtbare enthousiasme van de leden in combinatie met de verrassende muziek zorgt voor de ultieme Yip Roc beleving. Verwacht een energieke set met catchy riffjes, een retestrakke ritmesectie en een vuige orgelsound.

Tape Toy
TAPE TOY is gek en dat is goed. Niet gehinderd door de drang om hip of
populair te zijn, gaat het Amsterdamse jonge honden kwartet lekker zijn eigen
gang. Dat levert springerige muziek op met behoorlijk harde gitaren, slimme
synths en maffe wendingen. Voeg daar aan toe de energie van een renpaard
en een bundel songs van het type oorwurm. Lang verhaal kort: TAPE TOY is awesome!

Love Couple
Een band die popliedjes kapot maakt. Het is geen indie, het is geen wave, het is geen electro. Maar toch ook wel weer alledrie. Deze vierkoppige band maakt zich uniek door jaren tachtig-samenzang met een bijdehante nineties grunge band attitude. De troefkaart? Een zangeres-drummer duo op vocals, een diepe bas, arcade bliepjes (te horen op Chinatown) en grungy gitaarwerk zorgen ervoor dat LOVE COUPLE een naam is die nog wel even blijft hangen.


40UP vr 8 feb ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify