;
Patat Met: The Silverfaces + Grim Tim + The Mighty Breaks
vrijdag 16 mrt ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek

Het maandelijkse evenement voor je portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een zak biologische patat en een drankje, maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Drie bands die op het punt staat door te breken kan je alvast checken in De Vorstin! Voor €5,- is deze Patat Met wél goed voor je. Tijdens deze editie staan The Silverfaces + Grim Tim + The Mighty Breaks op het podium. Doe mij maar een patatje met, alsjeblieft!

The Silverfaces

The Silverfaces zijn terug! Na een lange stilte is er nu een nieuwe single en binnenkort een tweede EP. The Silverfaces wonnen in het eerste jaar van hun bestaan de Amsterdamse Popprijs wat o.a. resulteerde in shows op Noorderslag, Paaspop en Lowlands. En toen werd het stil, een stilte die nu oorverdovend wordt verbroken met de release van de eerste studio-opnames van de band. De EP telt 5 stevig rockende songs met bluesy inslag en volop ruimte voor de talenten van de vier muzikanten.

Grim Tim

De mannen van Grim Tim verzorgen een brouwsel van alternative rock en laat je niets anders doen dan swingen. Alsof je een bar binnenloopt tijdens een Tarantino en iemand staat op het punt een bargevecht te beginnen. De heren hebben in het verleden een tour gedeeld met de heren van Birth of Joy, was op podia te vinden met Wolfmother, Editors en zelfs De Dijk. Daarnaast was de band een van de grote Popronde-krijgers van 2017 met maar liefst 34 steden! Flink dooreten dus met die patat want het wordt dansen of ouderwets barknokken. Lekker!

The Mighty Breaks

De zes beste vrienden uit Voorschoten staan bekend om hun energieke live shows, en komen gewapend met fuzzy gitaren, keyboard riffs en een – voor een garage band – verassende maar treffende toevoeging van saxofoon. Hun Garage Pop/90’s Alternative sound is geïnspireerd door artiesten als Guided By Voices, Black Lips en The Dandy Warhols. Maar zoals ze zelf zeggen: “Woorden betekenen niets. We schrijven liedjes, geen romans.” tijd om deze boys live te checken!


Avrotros Muziekcafé za 17 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify