;
Pater Moeskroen | De Vorstin Wintersessies Geeft Een Rondje!
vrijdag 19 feb ‘21
open: 19:00u | start: 19:30u
muziek | Grote zaal

35 jaar Pater Moeskroen, dus tijd voor een feestje!

Toeschouwers nemen plaats in een intieme ambiance, bij de band en haar rijke folk-instrumentarium. In een setting die doet denken aan de eerste stappen als straatmuzikant en troubadours vertellen De Paters over 35 jaar hoogte- en dieptepunten. Daarin is ruimte voor hits, vergeten parels en her en der nieuwe escapades en rariteiten.

Reden voor een feestje heeft Pater Moeskroen eigenlijk altijd, maar dit keer is het voor de heren wel heel speciaal. Vijfendertig jaar geleden trok een groep goedlachse studenten muziektherapie als straatmuzikanten via Parijs naar San Sebastian, om terug te keren via Moeskroen, België. Vol muzikale ideeën en met het plan de ‘trappist’ genaamd Pater Moeskroen als bier van wereldklasse te introduceren, keerde men terug. Het beoogde biermerk werd de bandnaam, de rest is geschiedenis. Talloze theatershows, albums, shows en hits verder (wie herinnert zich niet: Laat Maar Waaien, Roodkapje, Joost, Dansen en Hela Hola?), is de band nog altijd een begrip in theater- en feestland.  Zou dat Pater Moeskroen bier er dan nu eindelijk ook eens komen?

De Vorstin Wintersessies is een reeks unieke zitconcerten. De winter wordt gevuld met een serie van intieme optredens in de grote zaal. Een persoonlijk concert op een veilige anderhalve meter afstand. Check de spelregels van onze Wintersessies hier.


Hottub Heroes - Extra show | De Vorstin Wintersessies vr 12 feb ‘21
Pater Moeskroen - extra show | De Vorstin Wintersessies vr 19 feb ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify