;
Pearl Jamming – extra show | De Vorstin Lentesessies Europa's no 1 Pearl Jam Tribute
vrijdag 09 apr ‘21
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Grote zaal

Dit is het verplaatste evenement van 27 februari. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Met een gezamenlijke liefde voor één van de grootste rockbands aller tijden brengt Pearl Jamming energieke liveshows die we normaal alleen van Eddie Vedder en zijn mannen zelf gewend zijn.

Met jarenlange ervaring op zak is Pearl Jamming een geoliede machine die over je heen dendert, met hoogstaande solo’s, een strakke ritmesectie en een charismatische frontman. Urenlang heeft de band gespendeerd aan het bestuderen van de albums en liveopnames van Pearl Jam om de band tot in het kleinste detail te kunnen vangen. Deze vlekkeloze muzikale uitvoering samen met de authentieke banduitstraling en podiumaankleding maken deze act tot de meest nauwkeurige benadering van Pearl Jam.

Naast de grote hits uit de jaren ’90 zoals “Alive”, “Black” en “Jeremy” speelt Pearl Jamming ook het betere nieuwe werk van de laatste jaren en zijn ook nummers als “Sirens” en “Just Breathe” aan het repertoire toegevoegd. Om de live ervaring compleet te maken worden zelfs de covers van bijvoorbeeld Neil Young in de setlist meegenomen.

Elk optreden bewijst Pearl Jamming weer zijn positie als dé Pearl Jam tribute waar te maken, en het is voor de Pearl Jam liefhebber dan ook een ‘must’ om deze act een keer live aan het werk te hebben gezien.


Pearl Jamming | De Vorstin Lentesessies vr 9 apr ‘21
WORDT VERPLAATST - The Bruceband vr 16 apr ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify