;
PechaKucha Inspirerende presentaties over een duurzame toekomst
donderdag 06 jun ‘19
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | Kleine zaal

PechaKucha Hilversum biedt een podium voor iedereen die op een inspirerende wijze de wereld zijn verhaal wil doen over wat hen in leven en werk boeit en bezighoudt

De vijftiende editie van PechaKucha Night op donderdag 6 juni kleurt groen. De avond staat in het teken van duurzaamheid en circulaire economie. Tien “groene bruggenbouwers” uit Hilversum en omgeving betreden het podium om korte, inspirerende presentaties te geven over hun initiatief, idee en ambitie op weg naar een toekomstbestendiger samenleving. Als bonus hebben we weer een muzikale act met jong talent.
Voor deze thema-editie werkt PechaKucha Hilversum samen met Duurzaam Hilversum en Hilversum100 (bekend van de jaarlijkse duurzaamheids-challenge). Journalist, presentator en mediaondernemer Frank du Mosch, die zich ook actief inzet voor duurzaamheid, presenteert de avond. Wethouder Jan Kastje (klimaat en milieu) leidt de avond in.

Circulaire economie
Wat hebben een wormenhotel, de Vredelinger kip, wasbare luiers en windturbines op een hockeyclub met elkaar te maken? Alle willen ze bijdragen aan een ‘circulaire economie’: het hergebruiken van producten en grondstoffen maximaliseren en waardevernietiging minimaliseren. Het zijn enkele van de onderwerpen die de revue passeren tijdens PechaKucha Night #15. Een tiental inspirerende, lokale initiatiefnemers vertelt over hun duurzame projecten en plannen op het terrein van mode, voeding, energie, wonen, productontwerp, afval, samenleven en nog veel meer.

Kijk op de website www.pechakucha-hilversum.nl voor tickets en meer informatie.


The Muff + Jessie Beretta + Dirty Magazines vr 7 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify