;
Peter Beets | Gershwin meets the Blues Theatershow
vrijdag 17 jan ‘20
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 25,50 | deur € 27,50
muziek | Grote zaal

Op 17 januari komt Peter Beets met zijn theatherconcert ‘Gershwin Meets The Blues’ naar de grote zaal van de Vorstin. Beets combineert de tijdloze en ijzersterke songs van George Gershwin met energieke swing en spannende improvisaties. Een muzikaal avontuur aan de hand van ee nvan de meest geliefde componisten ter ewreld, enthousiast gespeeld en gepresenteerd door topmuzikanten van onbetwiste internationale klasse.

Leonardo DiCaprio nodigde hem vorig jaar uit om naar Los Angeles te komen en ook in New York is hij een graag geziene gast. Zijn CD’s staan internationaal hoog aangeschreven bij radiostations en vakbladen. Maar tussen de bedrijven door kiest Peter Beets er graag voor om ook in Nederland zijn vaste schare trouwe fans met een wervelende muziekshow in extase te brengen.

In zijn nieuwe concertprogramma combineert Peter Beets de tijdloze en ijzersterke songs van George Gershwin met energieke swing en spannende improvisaties. Een muzikaal avontuur aan de hand van een van de meest geliefde componisten ter wereld, enthousiast gespeeld en gepresenteerd door topmuzikanten van onbetwiste internationale klasse.

De rode draad tijdens dit concert zijn de herkenbare en lekker in het gehoor liggende melodieën van Gershwin, die nu als springplank dienen voor een dynamische show, waarin alle facetten van muziek maken en muziek beleven worden benut. Van ingehouden verstilde emotie, via rijke melancholische romantiek naar onstuimig swingende overvloed en blijdschap. Meer dan 80 jaar na zijn dood heeft de muziek van Gershwin nog steeds niet ingeboet aan gevoel en kracht, en in deze originele aanpak komt de enorme waarde van zijn muziek op een nieuwe manier haarscherp in beeld.

Zoals we van Peter Beets mogen verwachten, wordt ieder concert een enerverende ervaring vol afwisseling, de hoogste muzikale kwaliteit en natuurlijk spelplezier.


Handsome Poets vr 17 jan ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify