;
Phil Bates & band (ex-ELO II) Ex Electric Light Orchestra Part II
donderdag 14 mei ‘20
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 22,50 | deur € 22,50
muziek | Grote zaal

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering m.b.t. de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is dit concert geannuleerd. Helaas is het niet gelukt om een vervangende datum te vinden. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Meer informatie over onze maatregelen m.b.t. het coronavirus (COVID-19): https://www.devorstin.nl/corona-faq/

Al ruim 25 jaar brengt ex-ELO zanger en gitarist Phil Bates een ode aan de muziek van het Electric Light Orchestra en tourt hij over de hele wereld met een virtuoze liveband. Op 14 mei komt Phil Bates met zijn band naar de Vorstin!

De band wordt gezien als één van de meest invloedrijke rockbands in de muziekgeschiedenis. Al ruim 25 jaar brengt ex-ELO zanger en gitarist Phil Bates een ode aan de muziek van het Electric Light Orchestra en tourt hij over de hele wereld met een virtuoze liveband. Al meer dan 350 optredens zorgt dat overal voor enthousiast publiek en staande ovaties. In mei komt Phil Bates naar Nederland voor drie optredens en op donderdag 14 mei staat hij in Hilversum.

Support: The Dirty Denims
The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock ’n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt. The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin’ Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Whitesnake, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick en Steel Panther. Met het nummer ’24-7-365′ werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central. Het nummer “Back With A Bang!” staat op de compilatie-cd bij Classic Rock magazine UK, editie november 2017 (oplage 70.000 stuks wereldwijd).


The Bawdies (Japan) do 14 mei ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify