Philip Lassiter (USA) Show start om 22.00 uur, na de wk-wedstrijd Nederland - Argentinië
vrijdag 09 dec ‘22
open: 21:30u | start: 22:00u
muziek | Kleine zaal

Omdat we de afgelopen dagen veel vragen krijgen over de starttijd van de show en de voetbalwedstrijd Nederland – Argentinië, hebben we in overleg met Philip besloten om de deuren om half tien te openen. Het concert zelf start om 22.00 uur.

Philip Lassiter is een 11-voudig Grammy Award winnende arrangeur, trompettist, zanger én voormalig sectie leider/arrangeur van Prince & the New Power Generation.

Hij speelde verder met Snarky Puppy, Kirk Franklin, Mono Neon, Ariana Grande, Timbaland, Roberta Flack, Jill Scott, Rodney Darkchild Jerkins, Cece Winans, Kelly Rowland, Queen Latifah en nog veel meer.

Philip’s muzikale roots liggen in de Texas Funk, Alabama Gospel, New Orleans Jazz en Nashville Soul, en dat komt in zijn energieke live-optredens goed naar voren. De trompettist en zijn zevenkoppige band waren de “breakout” act van het North Sea Jazz Festival 2022 en een internationale tournee is al in volle gang.

“Wie niet na afloop uitgeput, leeggedanst en vol met levensvreugde de zaal verlaat moet snel zijn pols checken,” aldus Candy Dulfer, mede Prince-alumni en één van de vele artiesten die veelvuldig van zijn diensten gebruikmaakt.


AVROTROS Muziekcafé za 10 dec ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify