;
Physical Graffiti Celebrating 50 years of the albums Led Zeppelin I & II
donderdag 28 mrt ‘19
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 18 | deur € 20
muziek | Grote zaal

Na een succesvolle tour in 2018, met in de nok toe gevulde zalen, is Physical Graffiti in 2019 terug met de ‘Celebrating 50 years of the albums Led Zeppelin I & II’ tour. Met onder andere de klassiekers als “Good Times Bad Times”, “Dazed And Confused” en ‘Whole Lotta Love”. Kortom, iedere Led Zeppelin fan moet 28 maart in de Vorstin zijn!

Ruim 50 jaar later, nadat Led Zeppelin niet één, maar twee albums uitbracht,
brengt Physical Graffiti  een ode aan de begin dagen van de legendarische band.  De iconische albums I & II zullen beide op 22 februari integraal live ten gehore worden gebracht. Met onder andere de klassiekers als “Good Times Bad Times”, “Dazed And Confused” en ‘Whole Lotta Love”.

In het tweede deel van de in totaal 2,5 uur durende show zullen ook de grootste hits uit het latere repertoire van de band aan bod komen. Verwacht een avondvullende optreden met spectaculaire lichtshow en visuals.

Physical Graffiti is al ruim 15 jaar ’s werelds grootste en beruchtste tribute act achter Led Zeppelin. Sinds de komst van zanger Andrew Elt (voorheen bij Sleeze Beez), is de band echter in de vijfde versnelling geraakt. Opererend vanuit hun thuisbasis in Nederland, heeft de band een solide fundament opgebouwd in zowel het Duitse, Scandinavische, Russische als Nederlandse clubcircuit. Led Zeppelin heeft nu z’n ultieme hulde.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)

 


Bertolf | Soelaas vr 29 mrt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify