Plzier Entertainment – Hairspray Musical
zaterdag 25 jun ‘22
open: 15:00u | start: 15:00u
muziek | Grote zaal

Hairspray vertelt het verhaal van Tracy Turnblad, een trouwe fan van the Corny Collins Show. De show neemt je naar de jaren ‘60, en bezorgt het ultieme feel-good gevoel voor de hele familie!

Plzier Entertainment presenteert Hairspray. De show neemt je mee naar de jaren ’60 en bezorgt het ultieme feel-good gevoel voor de hele familie!

Er is maar een ding dat zij het allerliefste wil; dansen in haar favoriete tv-show. Als ze op school Seaweed, een echte R&B danser ontmoet, leert ze van hem de meest gave dansmoves. En met succes; als Tracy meedoet aan de audities voor the Corny Collins Show wordt ze toegelaten! Maar achter de schermen blijkt dat toch even anders, Amber en haar moeder Velma von Tussle doen er alles aan om alleen de “mooie“ mensen toe te laten. Alleen slanke, maar vooral blanke mensen mogen meedoen. Tijd voor verandering vindt Tracy, die opkomt voor haar vrienden!

Dit is het verplaatste evenement van 1 november 2020 mei. Tickethouders hebben een mail ontvangen van Plzier Entertainment met meer informatie.


Mell & Vintage Future vr 24 jun ‘22
Tijdmasjien za 25 jun ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify