;
Popa Chubby bluesrockgigant uit New York
vrijdag 10 nov ‘17
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 22 | deur € 22
muziek

Dikke gitaarsolo’s, het gaspedaal intrappen en het publiek de blues letterlijk laten voelen, deze man draait er zijn hand niet voor om: Ted Horowitz, of beter bekend als Popa Chubby. De bluesrockgigant zit al ruim 25 jaar in het vak en niet weg te denken uit de blues en op 10 november te bewonderen in Podium de Vorstin.

Popa Chubby’s shows zijn altijd van hetzelfde stevige kaliber maar daarentegen nooit hetzelfde. De uit New York afkomstige bluesrockgitarist/-zanger Popa Chubby is één van die bluesrock artiesten met een iconische status.

Popa Chubby is geboren in New York als de zoon van een snoepwinkeleigenaar. Op zijn 13de begon Chubby met drummen. Kort daarna ontdekte hij de muziek van The Rolling Stones en begon met het bespelen van de gitaar.Met zijn kaal geschoren hoofd en getatoeëerde armen is Chubby een imposante verschijning. In de loop der jaren is Popa Chubby uitgegroeid tot één van de meest populaire karakters in de blues scene van New York. Naar eigen zeggen is zijn stijl te omschrijven als “the Stooges meets Buddy Guy, Motörhead meets Muddy Waters & Jimi Hendrix meets Robert Johnson”.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


AVROTROS muziekcafé met o.a. Happy Camper za 11 nov ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify