;
PopPunkFest Opbrengst ticketverkoop naar Stichting Opkikker
zaterdag 24 feb ‘18
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 9 | deur € 9
muziek |

Dit is PopPunkFest! Een heus festival in De Vorstin waar jouw favoriete Top40 pop songs ten gehore gebracht gaan worden door de tofste bands in de Nederlandse alternatieve scene in pop punk stijl! Met Bounds Of Modesty, The Hearted, JASON WATERFALLS, Altitude, The Positives en We Are The Reason.

Bounds Of Modesty is op Pop Punk Tour!
Pop Goes Punk met Bounds Of Modesty en friends! Het viertal uit Amsterdam met een grote liefde voor pop punk keert terug naar de jaren 80, 90 en veel meer om energieke, harde en trouwe covers ten gehore te brengen van je favoriete Top 40 nummers. Samen met hun tourvrienden organiseert Bounds Of Modesty een avond non-stop pop punk glorie. Zo zul je het ene moment betoverd worden door Ed Sheeran’s hits, en een paar minuten later Michael Jackson, Journey, Taylor Swift, The Chainsmokers, The Killers, Justin Bieber en meer. Het beste uit de Nederlandse alternative scene zullen het podium betreden om naast knallende covers ook eindeloos vet eigen werk te combineren met de tracks waar mee je bent opgegroeid.

JASON WATERFALLS
Zo catchy als de TLC song waar de Utrechtse band zijn naam aan ontleent, zijn ook de songs van JASON WATERFALLS. Energieke poprock songs met 80s synths, goed doortimmerde powerpop harmonieën en catchy hooks geven JASON WATERFALLS een voor Nederland unieke sound, die nog het best vergeleken kan worden met Britse acts als DON BROCO en You Me At Six. 3voor12 schreef: “JASON WATERFALLS heeft duidelijk maar één doel voor ogen: het bespelen van het publiek met vlotte moves en hooks van popliedjes die allemaal verminderd energiek zijn. JASON WATERFALLS zet een echte show neer. De handjes moeten (en gaan) de lucht in, de nummers wisselen zich vlot af en de refreintjes houden telkens net wat langer aan.”

THE POSITIVES
Jong, fris en onbezonnen. Met verdiende sporen in bands als The Power Line, voelde de jongens als een nieuwe muzikale stijl. Na hun vorming begin 2016, schrijven de jongens van The Positives nieuw materiaal en hebben ze hun eerste EP opgenomen. Hun geluid kan worden omschreven als een combinatie van poppunk en indierock.

ALTITUDE
Sound quality with visual impact. Pop Rock and Funk concert with a dancing energy and attitude, a repertoire bringing together classics of pop rock with new arrangements and inspiring compositions. This is what you can expect from the band ALTITUDE.

THE HEARTED
The Hearted is een energieke poppunk band uit Rotterdam. Met de mannelijke en vrouwelijke lead vocalen, catchy melodieuze gitaren en energieke drums, slaan zij een nieuwe weg in met invloeden van o.a. Blink-182, State Champs, Neck Deep en A Day To Remember. Op 1 mei 2017 bracht The Hearted de gloednieuwe single “Ink and Feathers” uit als voorproefje van hun aankomende EP.

WE ARE THE REASON
Een simpelweg krachtige samenstelling uit Amsterdam en Hoorn die sinds hun start in 2017 heerlijk aan de bak zijn met hun eerste single, music video en club shows.
Hun debutsingle ‘Not The One’, die onder anderen ten gehore gebracht zal worden, is geschreven als schouder voor iedereen die een zware separatie mee heeft gemaakt.

<3
De opbrengst van de avond doneren de heren aan Stichting Opkikker, die zich op een mooie manier inzetten voor langdurig zieke kinderen. Zo wil Bounds Of Modesty niet alleen een mooie dag geven voor het publiek, maar ook hetzelfde terug kunnen geven aan de kids die dit het meeste nodig hebben.


Avrotros Muziekcafé za 24 feb ‘18
Open Podium zo 25 feb ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify