;
Popronde Maxine + Foxlane + WIES + Dan August
zondag 10 nov ‘19
open: 15:00u | start: 15:30u
muziek | Kleine zaal + Vide

Het grootste rondreizend festival van Nederland strijkt ook dit jaar weer neer in Hilversum! Op 10 november brengt de Popronde caravaan weer een flinke lading aanstormend talent met zich mee. Popronde was de kickstart voor bijvoorbeeld Chef Special, Kensington, Indian Askin, EUT en Nona. Check hier de nieuwe aanwas! In de Vorstin spelen:

MAXINE
“Hi, I’m Maxine, a singer/songwriter from Holland and I write songs w my friends about all kinds of feelings. Lots of music coming ur way in 2K19 LET’S GET ITTTTT” – Daar hebben we niks meer aan toe te voegen toch?!

 

Foxlane
Met hooks en herrie à la Foals en Shame wonnen ze de publieksprijs van de ‘Grote Prijs van Nederland’ en kregen ze meer dan een miljoen streams met het nummer ‘Birmingham’. Verwacht energie, rauwe gitaarriffs, opzwepende baslijnen en filosofische teksten.

WIES
De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band nog geen jaar bestaat, wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en de Grote Prijs van Nederland 2019.

Dan August
De vijf Amsterdamse heren spelen hartstochtelijke popmuziek met een Americana randje. Heerlijk!

https://open.spotify.com/playlist/53sdPn3X1EDZ2HF1CNbefb?si=7_Oa90P8QOarL4jXJ3eBDw

 

 

 


Pop Bizz Quiz wo 13 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify