;
Popronde pre-party: LIONSTORM & KEES | De Vorstin Herfstsessies Voor fanaten en smaakhebbers!
zondag 15 nov ‘20
open: 15:00u | start: 15:30u
muziek | Grote zaal

Popronde gaat toch op tour dit najaar!

Je ziet de volgende twee acts tijdens deze speciale Popronde-editie:

LIONSTORM
LIONSTORM is Nederlands eerste queer rapformatie bestaande uit koppel Vuige Muis en Skerrie Sterrie. Hun unieke sound is een combinatie van Hip Hop, bubbling en punk. Met deze sound en hun karakteristieke sexy agressieve stijl, weten ze overal rode oortjes en moshpits te veroorzaken. Dit hebben ze mogen bewijzen op o.a. DTRH 2019 en Noorderslag 2020.

KEES
Dit is KEES, en je typische singer-songwriter is ze niet. Daar is ze veel te nuchter voor. Oké, misschien droom je soms even weg, maar vervolgens haalt ze haarscherp uit met haar directe teksten en smijt ze je met synths en beats om de oren. Haar Nederlandse teksten en muzikale invloeden bungelen ergens tussen Spinvis, Bon Iver en de Jeugd van Tegenwoordig.

Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van De Popronde verplaatst naar begin 2021. In de poppodia is anderhalve meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenminste een keer op het podium te krijgen dit najaar!


Brainpower | De Vorstin Herfstsessies vr 13 nov ‘20
WORDT VERPLAATST! SAJ ft. Wouter Hamel + Eline Mann zo 22 nov ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify