;
Popronde pre-party livestream-editie: M. Lucky & KEES | De Vorstin Herfstsessies Voor fanaten en smaakhebbers!
zondag 15 nov ‘20
open: 15:00u | start: 15:30u
muziek | Grote zaal

Popronde gaat toch op tour dit najaar! De show op 15 november is gesloten voor publiek maar gaat door als live-stream.

Check de livestream hier!

 

Je ziet de volgende twee acts tijdens deze speciale Popronde-editie:

M. Lucky
M. Lucky is een rusteloze muzikante in haar twenties. Ze schrijft poetische pop liedjes, Millenial Anthems, waarin ze mensen doormiddel van romantiek en een beetje ironie uitnodigd om contact te maken.

KEES
Dit is KEES, en je typische singer-songwriter is ze niet. Daar is ze veel te nuchter voor. Oké, misschien droom je soms even weg, maar vervolgens haalt ze haarscherp uit met haar directe teksten en smijt ze je met synths en beats om de oren. Haar Nederlandse teksten en muzikale invloeden bungelen ergens tussen Spinvis, Bon Iver en de Jeugd van Tegenwoordig.

Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van De Popronde verplaatst naar begin 2021. In de poppodia is anderhalve meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenminste een keer op het podium te krijgen dit najaar!

De Vorstin Herfstsessies is een reeks unieke zitconcerten. Het najaar van 2020 wordt gevuld met een serie van intieme optredens in de grote zaal. Een persoonlijk concert op een veilige anderhalve meter afstand. Check de spelregels van onze Herfstsessies hier.


Drukwerk | De Vorstin Herfstsessies vr 20 nov ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify