;
Prince: Lovesexy Live (Dortmund 9 sep ’88) Concertfilm & Lezing (Powered by PrinceVault.com)
zondag 09 sep ‘18
open: 19:00u | start: 19:30u
vvk € 15 | deur € 15
muziek | Grote zaal

Op 9 september 1988 ging vanuit de Westfalenhalle in Dortmund de live-registratie van Prince baanbrekende Lovesexy tournee per satelliet de wereld over. Precies 30 jaar later, op 9 september 2018, vertonen PrinceVault.com en de Vorstin samen de legendarische film in de grote zaal.

Let op: de tijden zijn vervroegd, deuren gaan om 19:00 open en het begint om 19:30! 

PrinceVault Live: Lovesexy at 30
Op 9 september 1988 ging vanuit de Westfalenhalle in Dortmund de live-registratie van Prince baanbrekende Lovesexy tournee per satelliet de wereld over. Een show met een Nederlands tintje, daar het door een Nederlandse crew werd gefilmd en vooral omdat Prince expliciet om Nederlands publiek in de Duitse concertzaal had gevraagd. De Vorstin staat stil bij dit bijzondere stuk muziekgeschiedenis, door exact 30 jaar later de legendarische concertregistratie op een groot doek te vertonen.

Voorafgaand nemen Prince-kenners Edgar Kruize (auteur van het boek Prince: The Dutch Experience) en JooZt Mattheij (hoofdredacteur van online Prince-bijbel PrinceVault.com) je mee achter de schermen. Ze staan, begeleid door zeldzaam beeld, geluid en een speciale gast, uitgebreid stil bij de totstandkoming van het Lovesexy-album en de iconische tournee.

The feeling U get when U fall in love… Hundalusilliah!


Pop Bizz Quiz wo 12 sep ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify