;
Prince | Purple Rain CLASSIC MOVIE ON BIG SCREEN Onderdeel van PRINCE WEEK
dinsdag 16 apr ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 10 | deur € 12,50
muziek | Grote zaal

Op 16 april kan je in de grote zaal van de Vorstin de le-gen-darische film Purple Rain zien van Prince. Een PRINCE WEEK is immers niet compleet zonder deze film.

Neem een diep-menselijk verhaal van overleving en triomf, een actuele soundtrack van de beste bands en de indrukwekkende aanwezigheid plus muzikaal talent van de super-rockster Prince – muziek in levende lijve – en je krijgt wat Rolling Stone ‘de knapste en spiritueel meest ambitieuze rock-‘n-roll movie ooit gemaakt’ noemt.

Purple Rain, winnaar van Oscars en Grammy Awards voor zijn pompende songs, brengt het bruisende filmdebuut van Prince als The Kid, een even wereldvreemde als getalenteerde artiest in een club in Minneapolis. The Kid probeert een onstuimig privé-leven in harmonie te brengen met zijn eigen zinderende woede en zoekt een uitweg in zijn muziek en zijn passie voor de sexy Apollonia Kotero.

Prince and The Revolution halen het onderste uit de kan met Let’s Go Crazy, I Would Die 4 U, When Doves Cry en het titelnummer. ‘Purple Rain overstelpt ons met onverwachte genoegen,’ schrijft Stephen Schaefer in Us. ‘Muzikaal is het een triomferende vlammenzee.’

PRINCE WEEK
Dit event is onderdeel van de PRINCE WEEK van de Vorstin. Tussen vrijdag 13 april en vrijdag 20 april zijn er verschillende soorten Prince gerelateerde evenementen. Van concerten en films tot een speciale Prince Quiz. Óók leuk! Koop jij een ticket voor één van de vijf evenementen, dan ontvang je een actiecode voor 25% korting op de rest van de evenementen! De actiecode staat op je ticket.
13 april – A Celebration of Prince (by Beautiful Strangers)
16 april – Purple Rain (film)
17 april – Prince Quiz
18 april – Prince | Rave Un2 the Year 2000 (concertregistratie)
20 april – Judith Hill 


Prince Quiz wo 17 apr ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify