;
Prince Quiz onderdeel van PRINCE WEEK
woensdag 17 apr ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 10 | deur € 10
muziek | Kleine zaal

In de week voorafgaande aan Prince’s sterfdag is het Prince-week bij De Vorstin. In het kader daarvan wordt op woensdag 17 april een grote Prince Popquiz georganiseerd door We Speak Music. Verwacht veel muzikale fragmenten, videos, anekdotes, moeilijke vragen en vooral heel veel muziek van His Royal Badness. Dus sla de biografieën er nog eens op na en luister je goed in, trommel al je mede-Prince-Fans op, want al die kennis ga je nodig hebben tijdens deze avond.

Maar dit is niet ‘your average popquiz’. Zo zijn er diepgaande vragen en unieke rondes, maar ook worden er tussendoor korte colleges gegeven. Dit gebeurt door Edgar Kruize, auteur van het boek Prince: The Dutch Experience, en jooZt mattheij, hoofdredacteur van Princevault.com. Ook hebben we speciaal voor de quiz een vraag laten inspreken door voormalig Prince-bandlid St. Paul Peterson! Garantie dat je naar huis gaat met meer Prince-kennis dan waarmee je kwam.

Prince
Drie jaar geleden werd de wereld overdonderd door zijn onverwachte dood. Gelukkig is daar nog altijd zijn uitgebreide muzikale oeuvre. De man die verantwoordelijk is voor onder andere – hier komt een heel kleine greep – Purple Rain, When Doves Cry, Raspberry Beret, 1999, Kiss en Let’s Go Crazy wordt helemaal uitgediept tijdens de Prince Popquiz. Eer de muzikale legende, proosten op zijn leven en bewijs je als de grootste Prince-kenner.

We Speak Music
We Speak Music organiseert muzikale events om fans en muziekliefhebbers samen te brengen. Na de succesvolle Prince Quiz in 2018, komen ook dit jaar Prince liefhebbers samen om een toffe avond te beleven.

PRINCE WEEK
Dit event is onderdeel van de PRINCE WEEK van de Vorstin. Tussen vrijdag 13 april en vrijdag 20 april zijn er verschillende soorten Prince gerelateerde evenementen. Van concerten en films tot een speciale Prince Quiz. Óók leuk! Koop jij een ticket voor één van de vijf evenementen, dan ontvang je een actiecode voor 25% korting op de rest van de evenementen! De actiecode staat op je ticket.
13 april – A Celebration of Prince (by Beautiful Strangers)
16 april – Purple Rain (film)
17 april – Prince Quiz
18 april – Prince | Rave Un2 the Year 2000 (concertregistratie) 
20 april – Judith Hill 


Prince | Rave Un2 the Year 2000 CONCERT LIVE ON BIG SCREEN do 18 apr ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify