;
Prince Tribute
vrijdag 29 apr ‘16
open: 20:30u | start: 21:00u
muziek

Vanwege het plotselinge overlijden van Prince, organiseert Podium de Vorstin tijdens Soul Food een bijzondere tribute aan de legendarische artiest om zijn leven en muziek te eren. Natuurlijk is de avond vrij toegankelijk.

Speciaal voor deze avond is er een Prince Tribute Band samengesteld:

Kris Rietveld – Vocals
Kris Rietveld studeerde met een 9,5 af aan het Utrechts conservatorium en is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

David Dam – Vocals
Rasmuzikant, singer-songwriter en performer pur sang David Dam deed met succes mee aan The Voice of Holland 2014. Sindsdien maakt hij het land onveilig met zijn band Soul Solutions.

Jessy Hay – Guitar
Jessy Hay werd bekend als sessiegitarist van o.a. Wicked Jazz Sounds en Big Black & Beautiful. Inmiddels is er rond Jessy een complete pop/soul live-band geformeerd en heeft hij zijn eerste album uitgebracht.

Anan den Boer – Keys
Anan den Boer werd bij het grote publiek bekend als toetsenist bij Kane. Deze band is inmiddels gestopt, maar Anan kruipt vanavond weer achter de toetsen tijdens de Prince Tribute.

Nick Kamphuis – Bass
“Wie naar funk luistert, wil basgitaar spelen. En vervolgens ben ik niet meer opgehouden’, aldus bassist Nick Kamphuis. Sinds enkele jaren speelt hij in diverse formaties zoals Julius, Session en Jamento. Inspiratie haalt hij uit muzikanten als Tim Lefebvre, Oscar Peterson, Herbie Hancock en – hoe kan het ook anders – Prince.

Willem van der Krabben – Drums Tim Akkerman
Drummer Willem van der Krabben werkt o.a. samen met Melphi en Noam Vazana, maar het grote publiek zal hem kennen als drummer bij Tim Akkerman.

Kika Sprangers – Alto Sax
Saxofonist, componist en bandleider Kika Sprangers is een van de grootste jazz talenten in Nederland. Kika is dan ook in 2015 & 2016 geselecteerd als leider van de saxofoonsectie van het NJJO, het Jong Oranje van de jazz. Ze speelde eerder al met Metropole Orkest en stond op het Goois Jazz Festival. Later dit jaar verschijnt het eerste album van Kika Sprangers met eigen composities.

Let op: De Prince Tribute Band begint om 21.00 uur met spelen, voorafgaand kun je al genieten van Soul Food. Na afloop van de tribute start direct de Soul Food avond. 


Soul Food vr 29 apr ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify