;
Prince Tribute Gratis voor members!
vrijdag 21 apr ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
early bird € 8 | vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek | Podium de Vorstin

Na het overlijden van Prince vorig jaar, heeft Podium de Vorstin een bijzondere tribute samengesteld. De avond stond geheel in het teken van de muziek van de legendarische artiest en de band wist een verbluffende eigen draai aan al deze prachtnummers te geven. Een overvolle zaal, een uitermate goede band en de beste muziek van Prince. Wij kunnen simpelweg niet anders, dan om nu – een jaar later- deze band weer naar de Vorstin te halen.

De Prince Tribute is geen coverband, het is zeker geen verkleedpartij en al helemaal geen poging om Prince na te doen. Het is een band die net als Prince het beste uit zichzelf probeert te halen, die geniet van de muziek en een optreden geeft waar je U tegen zegt.

soul-food-29-april-2934

Kris Rietveld – Vocals
Kris Rietveld studeerde met een 9,5 af aan het Utrechts conservatorium en is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

David Dam – Vocals
Rasmuzikant, singer-songwriter en performer pur sang David Dam deed met succes mee aan The Voice of Holland 2014. Sindsdien maakt hij het land onveilig met zijn band Soul Solutions.

Jessy Hay – Guitar
Jessy Hay werd bekend als sessiegitarist van o.a. Wicked Jazz Sounds en Big Black & Beautiful. Inmiddels is er rond Jessy een complete pop/soul live-band geformeerd en heeft hij zijn eerste album uitgebracht.

Anan den Boer – Keys
Anan den Boer werd bij het grote publiek bekend als toetsenist bij Kane. Deze band is inmiddels gestopt, maar Anan kruipt vanavond weer achter de toetsen tijdens de Prince Tribute.

Nick Kamphuis – Bass
“Wie naar funk luistert, wil basgitaar spelen. En vervolgens ben ik niet meer opgehouden’, aldus bassist Nick Kamphuis. Sinds enkele jaren speelt hij in diverse formaties zoals Julius, Session en Jamento. Inspiratie haalt hij uit muzikanten als Tim Lefebvre, Oscar Peterson, Herbie Hancock en – hoe kan het ook anders – Prince.

Willem van der Krabben – Drums Tim Akkerman
Drummer Willem van der Krabben werkt o.a. samen met Melphi en Noam Vazana, maar het grote publiek zal hem kennen als drummer bij Tim Akkerman.

Kika Sprangers – Alto Sax
Saxofonist, componist en bandleider Kika Sprangers is een van de grootste jazz talenten in Nederland. Kika is dan ook in 2015 & 2016 geselecteerd als leider van de saxofoonsectie van het NJJO, het Jong Oranje van de jazz. Ze speelde eerder al met Metropole Orkest en stond op het Goois Jazz Festival. Later dit jaar verschijnt het eerste album van Kika Sprangers met eigen composities.

Afterparty met de Dj’s van Soulfood
De DJ’s van Soul Food, DJ Hell.nl en DJ Branco, trakteren je na het concert op een funky avond. De fijnste Old & New Soul, Disco Classics & Nu-Disco, Funk & Acid Jazz, R&B en Hiphop. Voor jong en oud! Als je maar van dansen en genieten houdt.

soul-food-29-april-3123

Dit concert is gratis voor Membercardhouders. Zij kunnen hun gratis ticket op de avond zelf bij de kassa afhalen.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor.
(Je kunt alleen contant betalen!)


Tim Akkerman vr 21 apr ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify