;
Rainbow Ball Afsluiting van de Rainbow Week met o.a. Johnny Logan, Lionstorm en Alice Olsthoorn
vrijdag 15 okt ‘21
open: 19:30u | start: 19:30u
muziek | Grote zaal

De Hilversumse Rainbow Week wordt op 15 oktober spetterend afgesloten met het Rainbow Ball in De Vorstin!

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Na twee succesvolle edities is het Rainbow Ball weer terug! Tijdens deze feestelijke afsluiting van de Rainbow Week zijn er diverse optredens om bij te wonen. Het belooft weer een gezellig evenement te worden waar positiviteit en inclusiviteit de boventoon voeren. De volgende artiesten zijn al bevestigd voor het Rainbow Ball:

 

Johnny Logan

Deze Ierse Eurovisie Songfestival legende behoeft geen introductie: Johnny Logan heeft namelijk drie overwinningen op zijn naam staan! Dit begon voor hem toen hij op 25-jarige leeftijd de klassieker ‘What’s Another Year’ mocht vertolken op het Songfestival van 1980. In 1987 viel hij eveneens in de prijzen, dit keer met de zelfgeschreven song ‘Hold Me Now’. Alsof dit nog niet indrukwekkend genoeg was, schreef hij de hit ‘Why Me?’, die werd vertolkt door Linda Martin tijdens het songfestival, wat weer voor een overwinning voor Ierland zorgde. Je begrijpt nu vast waarom Johnny’s bijnaam “Mr. Eurovision”is!

 

Alice Olsthoorn

In 2018 produceerde Alice internet-hits als “Fackboy” en “Clownerij” in haar slaapkamer. Haar muziek sloeg snel aan en zo kwam de volledig zelfstandige artiest in rap tempo onder de aandacht van het publiek. Ondertussen is haar stijl doorontwikkeld naar het experimentele en onbeschaamde Hyperpop, waar ze een fantasie wereld creëert voor haar luisteraars waarin iedereen zich vrij kan voelen. Mede door haar unieke positie hierin won Alice in 2020 de award voor ‘Beste Nieuwkomer’ bij The Best Social Awards.

 

Keta Minaj en My Little Puny

Deze twee opvallende performers kun je kennen van Drag Race Nederland, een compititie waarin 10 Drag performers het tegen elkaar opnemen om Nederlands” nieuwe Drag Superstar te worden. Met Keta Minaj, ook wel bekend als The Dutchess, is het altijd feest. Ze neemt je mee in een waanzinnige trip, waarin ze je betovert met haar sexy moves, conceptuele stijl, aanstekelijke energie en indrukwekkende outfits. Met haar internationale allure behoort ze zonder twijfel tot de top van de wereldwijde drag scene.

Naast Keta is ook My Little Puny van de partij: een fierce performer die als nieuwe queen snel haar naam wist te vestigen in de Amsterdamse drag scene. Verwacht een ware concept queen die moeiteloos kan schakelen tussen genderfuck, femme en alles daartussen! Tel daar haar theater en dans achtergrond bij open het maakt haar zeker iemand om in de gaten te houden!

 

LIONSTORM

LIONSTORM is Nederlands eerste queer rap formatie, ontstaan uit een gemis van queer representatie in de Nederlandse hiphop. Het resultaat? Confronterende club anthems, grappig en vol punk activisme. De sexy e agressieve stijl van het duo is uniek en herkenbaar, en komt terug in hun rap lyrics, performances, videoclips, merchandise en foto’s, die ze allemaal ook onder hetzelfde label ontwikkelen. In de sound worden het dansbare en rauwe verenigd: van bubbling tot punk en grimey hiphop, oa te horen in samenwerkingen met Zwart Licht, Abel (Burning Fik/Hang Youth) en QF. Op de nieuwe The Threesome EP is het duo samen te horen met zangeres MEROL, Abstract en Rachel Green. Bij de show van LIONSTORM wil je spontaan met je billen schudden en word je misschien wel omvergemosht….

 

Peter Snijders

Peter heeft een indrukwekkend CV als DJ en radiopresentator. Zo werkte deze muzikale gastheer jarenlang als DJ voor Radio 10 Gold, als theater DJ bij diverse musicals van Stage Entertainment, en is hij namens de Nederlandse overheid al een aantal jaar te vinden op de boot tijdens de Canal Pride. Waar Peter ook aan meedoet, hij zet zijn klasse, humor en stemgeluid altijd graag in om een evenement tot een succes te maken.

DJ Peter Snijders

 

Leroy Sendar

Stel je even voor: je landt in een tropisch oord. Palmboompjes om je heen, cocktailtje in je hand, zonnebril op je snuit en klaar om te feesten. Dat is precies de sfeer die Leroy je bezorgt. Sinds zijn optreden op de closing party van de Pride in 2015 op een volgeladen Rembrandtplein is Leroy Sendar niet meer weg te denken uit de clubs in Nederland, België en ver daarbuiten. Zijn Surinaamse roots liegen er niet om en zijn overduidelijk terug te horen in zijn ontspannende afrohouse mixes. Dance, urban, RnB en house wisselen elkaar in één vloeiende lijn af. Als Leroy Sendar achter de draaitafel staat bespaart je dat geheid een vliegticket. Laat nu die cocktails maar komen!

Leroy Sendar Rainbow Ball

 

Om in de sfeer te komen voor 15 oktober hebben wij vast een Rainbow Ball playlist voor je gemaakt:

 

 

Klik hier voor meer informatie over de Rainbow Week.

Wanneer? Vrijdag 15 oktober
Hoe laat? 19:30u


Pop Bizz Quiz wo 13 okt ‘21
Patat Met: Komodo + Supermoon vr 15 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify