;
Reservoir Dogs Band – 10 jaar A Tarantino Experience
vrijdag 08 okt ‘21
open: 20:30u | start: 21:15u
muziek | Kleine zaal

Eind 2011 vonden een aantal muzikanten elkaar in hun voorliefde voor filmmaker Quentin Tarantino en diens muziekkeuze in zijn films.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Begin 2012 was de band compleet en na een intensieve repetitieperiode werden enkele try-outs gedaan en volgde in oktober 2012 hun podiumdebuut.

In 2021 bestaat Reservoir Dogs Band tien jaar en dit willen ze vieren met alle fans. Met een vernieuwde show, met daarin ook een terugblik op 10 jaar RDB, zal de band van oktober 2021 t/m oktober 2022 gaan touren door Nederland, België en Duitsland.

De band speelt nummers die verbonden zijn met de films van Quentin Tarantino. Surf, rock, soul, blues a la ‘Nouvelle Violence’ ondergedompeld in een heerlijke audiovisuele Tarantino-wereld. Reservoir Dogs Band brengt de sfeer en de muziek van films als Pulp Fiction, Kill Bill en andere Tarantino-hits naar het muziekpodium. Cool, smerig, vuil, en waanzinnig entertainment!

Afgelopen jaren deed de band ruim 150 shows in binnen- en buitenland en speelde o.a. in Paradiso, 013, Paard en vele andere zalen. De groep speelde ook bij de première van Django Unchained en werkte samen met Entertainment One en Sony Pictures om de films van Tarantino te promoten. Ook was de Reservoir Dogs Band te zien en te horen bij zowel 3FM als De Wereld Draait Door. Eind 2017 verscheen hun eerste album “Death Trap”.

Reservoir Dogs Band bestaat uit:

* Bill a.k.a. Mr.Pink
* Vincent Vega a.k.a. Mr.Blonde
* Aldo Raine a.k.a. Mr.Orange
* Mr. Nice Guy Eddy a.k.a. Mr.White
* Stuntman Mike a.k.a. Mr.Brown
* Mr.Wallace a.k.a. Mr.Black
* O’ren Ishii a.k.a. Ms Blue


40UP vr 8 okt ‘21
Classic On Tour za 9 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify