;
Robberts On Stage Jong muzikaal talent uit 't Gooi!
donderdag 11 mei ‘17
open: 18:30u | start: 18:30u
muziek

Tijdens Robberts on Stage geniet je dik twee uur van uiteenlopende acts op het cafépodium! Leerlingen van Robberts muziekschool laten horen wat voor muzikaal talent er aanwezig is in de Gooi en Vechtstreek!

Meer dan 100 leerlingen van de muziekschool zullen optreden als solist, duo of als band. Ook maken wij elke keer plaats voor leerlingen van z.g. ‘’buitenschoolse’’ projecten zoals: de schoolband van de Kindercampus, de schoolband van het Aloysiuscollege, leerlingen van Laar en Berg, de Hilversumse International school, Bink & Eigen-wijzer.
Het belang van zo’n voorspeelavond valt niet te onderschatten. Dit is het moment waar de leerling maanden naar toe leeft en hard voor oefent om goed voorbereid in zijn beste outfit te kunnen knallen voor vrienden en familie. Als iets bijdraagt aan muzikaal vooruitgang is het zo’n uitvoeringsavond wel en dan hebben we het nog niet gehad over het plezier dat het oplevert voor publiek en artiest.

De entree is gratis, dus kom vanavond gezellig langs en zie de sterren van de toekomst alvast shinen! Daarnaast zijn er op deze Scholenavond ook special guests aanwezig!


Soulsville ft. Chris Hordijk vr 12 mei ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify