;
Music Masters Gepresenteerd door Brownie Dutch en Sharon Doorson!
donderdag 18 jan ‘18
open: 19:00u | start: 19:30u
vvk € 6 | deur € 6
muziek

Vijf bands gaan op donderdag 18 januari 2018 strijden voor de titel van ‘Music Masters 2018’ in Podium de Vorstin. Na het passeren van de voorrondes, kunnen de vijf overgebleven bands eindelijk aan de gang gaan om te knallen tijdens de finale. De avond zal door Brownie Dutch en Sharon Doorson gepresenteerd worden!

Elke upcoming band droomt ervan om ontdekt te worden. Tijdens Music Masters 2018 kregen allereerst 16 bands een steuntje in de rug door middel van een eigen videoclip en een professionele bandfoto. Deze 16 bands waren uitgekozen om auditie te komen doen om kans te maken voor een plek in de finale op 18 januari 2018, die gepresenteerd wordt door Brownie Dutch. Een jury bestaande uit o.a. Peter Doppen, Patrick Coelho en Iris Sigtermans beoordelen de bands op verschillende aspecten.

Tijdens Music Masters 2018 gaat het MBO College Hilversum op zoek naar de tofste upcoming band van Nederland. Dit als examen opdracht voor studenten van de opleidingen binnen de afdeling Media. De studenten werken nauw samen in het proces tot het evenement in januari. Iedere opleiding heeft eigen taken tijdens de voorproductie en op de finale dag zelf.

Bruce Music Group
Bruce Music Group werd opgestart door 3 neven, Dasilvian Bruce, Richard Bruce en Sergio Bruce. Het doel van de band is om in deze tijd voor anderen te zijn, wat artiesten die zij bewonderen voor hem waren. Artiesten die volgens hen met muziek een ziel zó kunnen raken dat men zich gehoord, geliefd, gesteund en begrepen voelt. Een doel als deze is niet gemakkelijk te bereiken, maar elk geraakte ziel voelt als een overwinning.

DOWN SOUTH
Hiphop groep DOWN SOUTH is gemotiveerd van start gegaan in 2016.
De jongens kennen elkaar van school, ze volgen namelijk allemaal een muziekopleiding op de Rock City Institute in Eindhoven. Ze hebben door middel van old school en new school Hip-Hop met elkaar te mixen een West Coast stijl gecreëerd die zij op hun eigen manier invulling hebben gegeven. Naast hiphop komen er ook invloeden van reggae, pop en funk voor in de muziek van DOWN SOUTH.

Takeaway Facepalm
Takeaway Facepalm is een vijfkoppige poprock band uit omgeving Den Haag. De band is in 2013 begonnen als schoolbandje met Sam, Jur en Casper, een jaar later voegden Ashwin en Thijs zich ook bij de band en waren ze compleet. Ze hebben alle vijf net een andere kijk op rock waardoor ze een grote verscheidenheid aan nummers binnen het rockgenre in hun eigen geschreven repetoire hebben. Sinds het ontstaan van hun band hebben ze al op verschillende plekken mogen spelen zoals o.a. Nootpop, Parkpop, de Vlietdagen en muziekcafé de Paap

Cloudy Daze
Cloudy Daze is een nieuwe Amsterdamse band bestaande uit vijf jonge muzikanten met een passie voor de sixties, seventies en beat. Dit is terug te horen in de muziek: Een volledig eigen repertoire van gelaagde en harmonieuze popmuziek met interessante structuren, catchy refreinen en een grote dosis energie. Onlangs heeft de band hun eerste demo ‘Find Me The Heart’ inclusief videoclip uitgebracht, met daaropvolgend een tour door het land. Benieuwd of Cloudy Daze door gaat? Houd deze Facebook pagina in de gaten!

COASTLINE
Dit is Coastline. Ze zijn een hagelnieuwe, vierkoppige rockband uit de regio Drunen. Coastline bestaat uit de zangeres Bella, gitarist Glenn, drummer Luke en bassist Marit. De muziek die de band maakt kan worden omschreven als ‘Alternative rock’ gecombineerd met een tikkeltje elektronisch. De sound doet denken aan bands als Pvris, Paramore en Against The Current. Wil je meer van deze toffe band zien? Stay tuned!

Als je een kaartje koopt (online en deur) voor Music Masters  krijg je bij entree een gratis drankmuntje 🙂


Blues Dog vr 19 jan ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify