;
Rolf Sanchez King of Dutch Latin!
zaterdag 09 mei ‘20
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 17,50 | deur € 17,50
muziek | Grote zaal

Dit concert is geannuleerd: Het was al eerder verplaatst naar mei 2020. Het management van Rolf Sanchez heeft ons inmiddels laten weten dat ook de vervangende data voor seizoen 19-20 niet passen in de buitenland verplichtingen van Rolf Sanchez.
Een helaas onomkeerbare situatie.

Om die reden is dit concert definitief geannuleerd. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin. Na drie nummer 1 hits en vele uitverkochte shows in Midden-, en Latijns-Amerika staat de King of Dutch Latin weer op Nederlands bodem en op 9 mei 2020 in de Vorstin.

Het is allemaal begonnen op 18-jarige leeftijd tijdens zijn deelname aan X-Factor. Rolf besloot om juist niet voor de populaire R&B- en popsongs te gaan, maar een gedurfde keuze te maken door te kiezen voor de latin muziek. Hierdoor heeft hij zich onderscheiden van de rest.

Om zijn droom te verwezenlijken verhuisde Rolf in 2016 naar Miami. Wat volgde is een contract bij Sony Music Latin (World Wide) en Warner Chapel Music Inc. Rolf werkt onder anderen samen met de producer van Marc Anthony; Guianko Gómez. Rolf is bezig met het maken van zijn eerste album dat wereldwijd zal worden gedistribueerd. In Nederland en Europa wordt Rolf Sanchez begeleid door the Latin Society Orchestra, een 11-koppig orkest dat bestaat uit de top Latin musici van Europa.

Inmiddels heeft Rolf al een aantal hoogtepunten bereikt en optredens op zijn naam staan in Paradiso, Ahoy en Ziggo Dome. Eén van de hoogtepunten was het optreden in De Kuip voor 40.000 man. Ook heeft hij opgetreden in Orlando en Puerto Rico voor ruim 10.000 man publiek.

Rolf zit in een sneltrein en is niet te stoppen. Zelfs het salsa-icoon Marc Anthony is onder de indruk van Rolf.

Laat die zomerse sferen maar komen!

 


Open Podium zo 29 dec ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify