;
Rootsriders Living Legend - Bob Marley Tribute
zaterdag 18 sep ‘21
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Kleine zaal

Rootsriders, Europa’s nummer 1 Bob Marley-tributeband, keert terug naar De Vorstin voor een hommage aan de legendarische Bob Marley.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Binnen is er plaats voor ongeveer tachtig personen, met een vaste zitplaats. Je hoeft geen afstand te bewaren of een mondkapje te dragen. Wel is het de bedoeling dat je op je plek blijft. 

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Rootsriders is een geweldige live-act die het publiek terugbrengt naar de jaren toen Bob Marley de wereld veroverde met zijn zwoele reggaeklanken en prachtige liedjes. Het is in 2021 40 jaar geleden dat de legendarische Jamaicaanse zanger overleed. Zijn muzikale en spirituele nalatenschap zijn nog altijd springlevend. Zo hoort bijvoorbeeld het album Legend tot de twintig bestverkochte albums van het afgelopen jaar.

Bob Marley is een levende legende die een uitmuntende tribute verdient. Dat zit met Rootsriders wel snor.  De band bestaat uit muzikanten/zangeressen die hun sporen in de Nederlandse muziekscene hebben verdiend en is ooit opgericht om een van Europa’s grootste Marley Memorial-concerten te headlinen.

 

Dit is het verplaatste evenement van 20 maart 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.


Jimmy Rosenberg vr 24 sep ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify