;
Ruben Hein Support: Marle Thomson
zaterdag 07 apr ‘18
open: 21:00u | start: 21:15u
vvk € 20 | deur € 20
muziek

Groundwork Rising, het nieuwe album van topzanger, pianist en componist Ruben Hein, is in alle opzichten een stap vooruit naar het begin. Naar het gevoel van ontdekken en terug naar waar het bij de muziek van Ruben Hein eigenlijk om draait: de stem en de piano. Zaterdag 7 april in ons podiumcafé!

Wie is de mol? 2018 winnaar Ruben Hein moet nog even bijkomen van het waanzinnige avontuur maar met zijn nieuwe album ‘Groundwork Rising’ op zak is hij klaar voor een te gekke clubtour. Zijn muzikale ontwikkeling bracht hem langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met (inter)nationale grootheden. Het leidde hem naar verschillende awards, veelgeprezen albums en uitverkochte shows. Maar ook voelde hij dat de tijd was gekomen om een nieuwe stap te zetten in zijn veelzijdige carrière.

Ruben heeft ruim de tijd genomen om de juiste richting van zijn komende album ‘Groundwork Rising’ te bepalen. Ruben: “Ik had na het uitbrengen van mijn vorige plaat ‘Hopscotch’ (2013) het gevoel om niks te overhaasten, om eerst te gaan broeden op een bepaald geluid, totdat ik weer het juiste gevoel en een bepaalde honger zou hebben om weer echt actief te gaan schrijven.”

Onlangs kwam Ruben Hein als winnaar uit de bus van Wie is de Mol? 2018. Proficiat Ruben!

Support: Marle Thomson

Warm, edgy, kleurrijk, eigenzinnig en bovenal muzikaal: Marle Thomson zingt, raakt, verrast en valt op met haar muziek, waarin ruimte en tijd samensmelten tot een volkomen eigen universum vol beats, loops, keys, gitaar en zang. ‘Soulful Space Pop’, zo noemt Thomson het zelf. Met haar EP ‘The Canopy’ in 2016 en de akoestische versie daarvan in 2017 speelt Marle Thomson zich in de kijker met opvallende optredens  op o.a. Amsterdam Woods, de Uitmarkt, Amsterdam Fashion Week, Dutch Sustainable Fashion Week, Eurosonic / Noorderslag, de Popronde en was ze live te zien bij De Wereld Draait Door. “Wat een betoverende stem.” – Mathijs van Nieuwkerk

Kom zaterdag 7 april naar Ruben Hein in het café van de Vorstin: live nummers met piano en zang!

Voor deze show zijn ook fysieke kaarten verkrijgbaar bij platenzaak ’t Oor! Je kunt alleen contant betalen.


EGBERT LIVE | TECHNO (verplaatst) za 7 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify