;
RUMOURS (USA) Fleetwood Mac Tribute
zaterdag 15 jun ‘19
open: 20:00u | start: 20:45u
vvk € 24,50 | deur € 24,50
muziek | Grote zaal

Is het tijd voor een Fleetwood Mac Tribute? Ja! Daar is het altijd tijd voor. Rumours, (ook bekend als RumoursATL), komt uit Atlanta. De band is snel uitgegroeid tot een van de meest gewilde en hoog aangeschreven tribute bands in het genre. Tijdens het reizen door de Verenigde Staten speelde ze o.a. shows op legendarische locaties zoals The Fillmore in Charlotte, NC, Daryl’s House in Pawling, NY, eigendom van muziekicoon Daryl Hall, een verblijf van een week in Epcot Center in Disney World, de 310 Room Austin City Limits en meerdere Live Nation-locaties.

Zangeres Mekenzie Jackson kan de iconische stem van Stevie Nicks zo goed dupliceren dat zij en Rumours moeiteloos het publiek naar het toppunt vervoeren van Fleetwood Mac’s verbazingwekkende succes. De sensationele stemmen van de muzikanten brengen de kenmerkende harmonieën voort; en samen met hun deskundige instrumentatie, toneelbewegingen en kledingkast, herhaal je die magische momenten in de muziekgeschiedenis die Fleetwood Mac-fans koesteren en nu telkens opnieuw kunnen beleven.

In 2018 speelt Fleetwood Mac aan hun afscheidstournee. Rumours is vastbesloten om de muziek van de legendarische band levend te houden.

Rumours is samengesteld uit bandleden Mekenzie Jackson (lead vocals), Doug Easterly (lead en achtergrondzang, gitaar en percussie), Alex Thrift (lead gitaar), Adrienne Cottrell (keyboards, lead en backing vocals), Nick Whitson (bas) en Daniel Morrison (drums).

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Comedy Cowboys do 20 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify