Rutger van Barneveld In Concert Gastoptredens van o.a. Mart Hoogkamer
zaterdag 23 apr ‘22
open: 19:30u | start: 20:30u
muziek | Grote zaal

Dankzij zijn deelname aan het SBS-programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander.

Vrijdag 19 november viert Rutger zijn twintigjarig jubileum met het spetterende Rutger van Barneveld | In Concert bij ons in De Vorstin. Er zijn verschillende gastoptredens van onder andere Mart Hoogkamer.

Rutger van Barneveld is sinds 2002 druk bezig met zingen en optredens. Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Totdat een goede vriend Rutger vroeg of hij tijdens een feest van de Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk, maar deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Toen wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”. Rutger is een graag geziene gast op ieder feest. Zijn single ”Helena 2.0” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie.

2021 is het jaar van Rutgers grote doorbraak en tegelijk zijn 20-jarig jubileum als entertainer in de Nederlandse muziekindustrie. Onlangs tekende Rutger een platendeal bij Hit It! Music wat heeft geresulteerd in een fonkelnieuw album boordevol hits. Tijdens Rutger van Barneveld | In Concert zal Rutger samen met zijn negenkoppige liveband al zijn nieuwe nummers ten gehore brengen, waarbij zijn hits zeker niet zullen ontbreken. Diverse collega’s uit het vak zullen hun opwachting maken tijdens deze nu al legendarische feestavond in de Hilversumse Vorstin.

Leuk nieuws: Rutger van Barneveld komt op 19 november niet alleen naar De Vorstin, Mart Hoogkamer is namelijk bevestigd als special guest voor dit concert! Dat wordt zwemmen in Bacardi Lemon, dat kan niet anders… 

Mart  

Daarbij zal Marco de Hollander het voorprogramma verzorgen. Zin in!


Matt Schofield | Hoochie Mama's Blues Tavern zo 17 apr ‘22
Black Bottle Riot + Copperhead County vr 6 mei ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify