S10 & Joshua J | De Vorstin Kweeksessies De tofste Nederlandse artiesten in het centrum van Hilversum
zaterdag 07 aug ‘21
open: 19:00u | start: 19:30u
muziek | De Kwekerij

Deze augustus is De Kwekerij, het stadspark op het Stationsplein in Hilversum, het decor van De Vorstin Kweeksessies.

Vier zaterdagen lang kun je genieten van de tofste artiesten van Nederlandse bodem. Zaterdag 7 augustus bijten S10 en Joshua J het spits af. Bij het ticket zitten twee consumpties inbegrepen. Je hoeft niet te testen voor toegang.

S10, inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. De 20-jarige Stien den Hollander wist veel mensen te raken door haar openheid over haar tumulteuze verleden in de psychiatrie, de leidende thematiek op haar eerste twee ep’s. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘Alternative’. Het nieuwe album ‘Vlinders’ bouwt voort op het ontluikende emotionele spectrum en de scherpe en elegante sounds die we kennen van de Hoornse zangeres.

De sound van multi-talent Joshua J laat zich het beste omschrijven als wavy R&B, soul en HipHop. Hij is een jonge opkomende dj/producer uit Breda die sinds een tijdje nu ook zijn eigen vocals op zijn tracks zet. Zijn allereerste EP kwam terecht in de Beats of the Week playlist van Dr. Dre en het nummer ‘Lock My Door’ heeft inmiddels ruim 4 miljoen streams op Spotify.

De Vorstin Kweeksessies zijn een initiatief van De Vorstin, De Kwekerij, Hilversum Marketing en Gemeente Hilversum en maakt onderdeel uit van het programma Summer in the City 2021. Er is iedere avond plaats voor tweehonderd mensen en er hoeft niet vooraf getest te worden. Door vaste zitplaatsen is een veilige anderhalve meter gegarandeerd.

Let op: de zitplaatsen zijn ingedeeld per twee stoelen. Als je tegelijkertijd aankomt doen wij ons uiterste best om je een zitplaats naast elkaar te geven! Kom zo vroeg mogelijk, dan is deze kans het grootst. Helaas kunnen wij geen garanties geven.

14 augustus is de tweede editie met Rondé & Bente. Via deze link kun je tickets kopen: Tickets


Rondé & Bente | De Vorstin Kweeksessies za 14 aug ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify