;
Sandra van Nieuwland – extra show | De Vorstin Lentesessies
vrijdag 26 mrt ‘21
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Grote zaal

Zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland beleeft in 2012 een indrukwekkende doorbraak met haar deelname aan The Voice of Holland.

Zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland beleeft in 2012 een indrukwekkende doorbraak met haar deelname aan The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Daarbij staat ze met 5 singles in de top 10. Het album And More wordt platina naast meerdere gouden en platina awards.

Het is alweer even geleden dat Sandra langs de Nederlandse poppodia reisde. Onder de naam Human Alien and More zullen de zangeres en haar band materiaal van haar meest recente album spelen. Ook eerder werk van onder meer haar platina-album And More en wellicht zelfs nieuwe, nog niet opgenomen nummers zullen ten gehore worden gebracht.

Dit is het verplaatste concert van Sandra van Nieuwland van 10 oktober 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie. Check de spelregels van de Lentesessies hier.


Sandra van Nieuwland | De Vorstin Lentesessies vr 26 mrt ‘21
Pearl Jamming | De Vorstin Lentesessies vr 9 apr ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify