;
Sheila E. (USA) Iconische drumster van o.a. Prince en Beyonce
vrijdag 08 nov ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 35,50 | deur € 37,50
muziek | Grote zaal

De legendarische Sheila E werd in de jaren 80 bekend als drumster van Prince. Daarna werd ze een top sessie en tourmuzikant. De afgelopen 20 jaar stond ze op het podium en in de studio met o.a. George Duke, Herbie Hancock, Billy Cobham, Con Funk Shun, Marvin Gaye (tijdens zijn laatste wereldtournee), Diana Ross, Lionel Richie, Gloria Estefan, Patti LaBelle en Steve Nicks.

Dit concert is bij ons uitverkocht maar er zijn nog tickets bij:
Metropool op 1 november
Grenswerk op 3 november
De Victorie op 7 november

De afgelopen jaren heeft Sheila E. gediend als drummer van de All Star Band van Ringo Starr en muzikaal leider voor oa Jennifer Lopez, Beyonce en Prince. Haar producerende, arrangeerende en performante talenten zijn tentoongesteld op de Latin Grammy Awards, Olympische Zomerspelen, WOW Awards, ALMA’s, The Image Awards en de Academy Awards. Sheila was genomineerd voor een Emmy Award voor “Outstanding Music Direction” als erkenning voor haar leiderschap als muzikale regisseur voor president Obama’s Performance At The White House: Fiesta Latina.

Daarnaast heeft ze een actieve solo carrière. Luister bijvoorbeeld naar haar album ICON!

Afterparty:
Heb je na de show zin om door te feesten? Blijf vooral hangen voor een 80’s feestje! De barren blijven open en onze huisdj Audioost maakt de nacht compleet met alle liedjes waar je als kind al op danste. Dus if you wanna dance with somebody, get into the groove!


Avrotros Muziekcafé za 9 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify