;
Shirley Ann | CD Release Country Music Europa Master (2013) winnares
donderdag 07 nov ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek | Kleine zaal

Op 7 november brengt singer-songwriter en zangeres Shirley Ann ‘Tennessee Girl’ uit in de Vorstin. In 2013 won ze de titel Country Music Europa Master en ook de nieuwe plaat staat volledig in het teken van prachtige countrymuziek.

Singer-songwriter en zangeres Shirley Ann komt naar De Vorstin. In de zomermaanden van 2019 staat zij voornamelijk op de planken in Nederland en Duitsland.

Als klein meisje stond zij schoorvoetend op te treden voor familie en vrienden. Haar grote passie voor Country Muziek heeft zij al op jonge leeftijd meegekregen. Het heeft dan ook een heel speciaal plekje in haar hart.
Het album “Tennessee Girl” weerspiegeld het levensverhaal met eigen geschreven nummers van Shirley Ann. Een album waarop haar veelzijdigheid als artieste tot uiting komt, van mooie uptempo nummers tot aan “prachtig geschreven ballads, nummers met een “ziel’’.

Shirley Ann heeft in 2013 de titel Country Music Europa Master gewonnen. Dit heeft voor een enorme boost in haar carrière gezorgd. In 2015 is zij samen met internationaal bekende schrijvers gestart met het schrijven van eigen nummers.

Een toegangskaartje is inclusief Shirley Ann’s nieuwe CD ‘Tennessee Girl’

Support: Pam Macbeth

Net als de zuidelijke stad waar ze werd geboren, heeft Pam de kracht van het rode Georgia-vuil dat door haar aderen stroomt. Haar liveshows staan bekend om hun adrenaline-pompende kracht, haar vocalen zijn een rijke mix van traditie die vandaag de dag worden gecombineerd met de geweldige muzikanten om haar heen. Het is haar liefde voor de muziek die Pam MacBeth een gepassioneerde artiest maakt. Degenen die Pam kennen beschrijven haar als gedreven, energiek en vastberaden. Hoe anders zou een klein meisje uit Smyrna, Georgia, haar dromen kunnen volgen naar het middelpunt van de Grand Ole Opry in Nashville, Tennessee.


Daredevils | The Voice Of Holland vr 8 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify