;
Acoustic Songs met Bagels & Beans met Yentl, Julia Zahra, Jospehine Zwaan en Laura Sjin
zondag 22 apr ‘18
open: 14:30u | start: 15:00u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek

Wat krijg je als een poppodium en lunchroom samen gaan werken? Juist, eten en muziek, de perfecte combinatie! Voor het eerst starten De Vorstin en Bagels & Beans Hilversum een samenwerking om jullie, het publiek, te laten genieten van een lekker hapje met een drankje terwijl je naar vier goede Nederlandse singer-songwriters kunt kijken en luisteren.

Yentl
Yentl is een singer-songwriter, die in mei 2016 besloot haar droom
achterna te gaan en een EP op te nemen in Nashville met some of
Nashville’s finest musicians. Samen met producer Henk Pool (Testify
to love – Avalon/Wynona Judd; Als alle lichten zijn gedoofd – Marco Borsato, co-writes met Matt Simons, Diggy Dex e.v.a.) werkte ze in de LampLight Studio van de befaamde drummer Chad Cromwell. Daar werden Yentl’s songs, oorspronkelijk geschreven op ukulele, nieuw leven in geblazen door een band van sessiemuzikanten, die ieder een grote staat van dienst hebben.


Julia Zahra
Julia Zahra, voorheen Julia van der Toorn, uit team Marco Borsato was op haar 17e de grote winnares van het vierde seizoen van The voice of Holland! Met haar bijzondere auditie met het Britney Spears-nummer ‘Oops… I Did It Again’ blies ze de coaches van hun stoelen, en behaalde ze de nummer 1 in de Single Top 100.

Haar kenmerkende warme stemgeluid en akoestische gitaar zijn uiteraard ook op haar debuutalbum Julia van der Toorn te horen. Het album stond in no-time op 1 in de iTunes album chart. Ze bewijst haar veelzijdigheid en muzikaliteit met gevoelige ballads, swingende pop en ritmische R’n B.

Julia Zahra gooide het hele seizoen al hoge ogen tijdens het AVRO-TROS programma De Beste Zangers van Nederland, maar uiteindelijk heeft ze het programma ook gewonnen samen met Frans Duijts.
De zangeres schoot onlangs de iTunes hitlijst in met haar akoestische versie van ‘Just An Illusion’, een cover van BZN. Het programma trok het hele seizoen al vele kijkers, en de laatste aflevering zelfs 1,2 miljoen!

Josephine Zwaan
Josephine Zwaan bespeelt de taal als haar gitaar; gevoelig en intuïtief. Haar liedjes raken op zielsniveau en schudden je wakker in hun oprechtheid. In 2014 stond zij in de finale van de Beste Singer-Songwriter van Nederland met het nummer ‘Los Vast’. In 2016 bracht zij haar Nederlandstalige debuutalbum 1/4 uit in de Melkweg in Amsterdam. In dit even openhartige als eigenwijze portret, legt zij de beproevingen en vragen bloot van het twintigersleven. Een veelbelovende nieuwkomer binnen de Nederlandstalige muziek.

Laura Sjin
Het was al eeuwen geleden (2016), toen een klein, doch dapper meisje
besloot haar hersenspinsels op muziek te zetten. De bandjes uit de vorige
hoofdstukken waren leuk, maar die waren Laura, want zo heet onze
hoofdpersoon, niet Nederlandstalig genoeg. Het liefst maakt ze persoonlijke liedjes over diepzinnige onderwerpen, met kinderlijk simpele formuleringen, waardoor er na het spelen onder haar publiek een kalmerende ‘waar maak ik me eigenlijk zo druk om?’- gedachte heerst. Dat deze liedjes stiekem bedoeld zijn om voornamelijk haarzelf te kalmeren, is geheim.


Discobar Goes Orange do 26 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify