;
Seb Adams single release party Support: Charmplay
donderdag 13 sep ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Gloednieuwe artiest Seb Adams presenteert zijn eerste single ‘Nightmares and Flare Guns’!

Seb Adams combineert de energie van gitaarpop met de luchtigheid van electropop. Contrasten staan centraal: donkere teksten op dansbare muziek. Als het allemaal tegen zit kan je er maar beter plezier in hebben! Hierbij snijdt hij onbespreekbare onderwerpen aan en geeft hij anonimiteit een gezicht.

Samen met zijn band komt hij naar de Vorstin om zijn eerste single ‘Nightmares and Flare Guns’ te presenteren, die om middernacht uitgebracht wordt. Verwacht een show vol aanstekelijke songs, lekkere synths en dansbare drops. Het eerste biertje krijg je van ons!

Support: Charmplay

De boys van Charmplay zullen het voorprogramma verzorgen! Hét Nederlandse antwoord op bands als The 1975, The Killers en Bastille, overgoten met een warme saus van dansbare indiepop. Tijdens hun shows in Nederland en Frankrijk hebben Robert Been (vocals/guitar), Kaj van Hooijdonk (bas), Laurens Huinder (guitar/synth) en Eddie van Dongen (drums) de band ontwikkeld tot een energiek live fenomeen. Eind 2017 ging de band een nieuw studio avontuur aan met producer Bjørgen van Essen om te werken aan nieuwe muziek. Zomer 2018 is de eerste single I.T.M. (in the mood) inclusief een videoclip opgenomen in 13 verschillende landen een feit! De single werd binnen 3 dagen al opgepikt door radiostation 3FM!


Waylon vr 14 sep ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify