;
Sister Sledge EXCLUSIEVE SHOW IN NEDERLAND!
woensdag 20 dec ‘17
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 42,50 | deur € 44,50
muziek

Er komt disco royalty naar Nederland. Een van de bekendste en succesvolste soul en disco groepen Sister Sledge komt voor een exclusieve show naar de Vorstin, Hilversum op 20 december. Het voorprogramma wordt verzorgd door Ivanildo.

De zussen Debbie, Joni, Kim en Kathy (tot 1989) bestormden in de jaren zeventig wereldwijd de hitlijsten met “We Are Family”, “Lost In Music”, “He’s The Greatest Dancer” en “All American Girls”. In de loop der jaren heeft Sister Sledge meer dan 15 miljoen platen verkocht en meer dan 100 awards in ontvangst mogen nemen.

Het baanbrekende album ‘We Are Family’ kwam eind jaren zeventig uit en is door niemand minder dan Nile Rodgers en Bernard Edwards van Chic geproduceerd. Met dit album werd Sister Sledge onmisbaar in de hitlijsten en al gauw werden de zussen een begrip over heel de wereld. Het succesvolle album wordt in 1980 opgevolgd door het eveneens door Edwards en Rodgers geproduceerde ‘Love Somebody Today’, waarop onder andere de hit ‘Got To Love Somebody’ op staat.

De meiden kregen van jongs af aan muziek met de paplepel ingegoten door professionele opera sopraan Viola Beatrix Hairston Williams, de grootmoeder van de zussen. Het viertal begon dan ook te spelen onder de noemer “Mrs. Williams Granddaughters”. De meiden werden omgetoverd tot Sister Sledge nadat moeder Florez het management op zich nam.

Sister Sledge is een van de populairste meidengroepen die de wereld ooit heeft gekend en met de vele pop hits absoluut een onmisbaar begrip in de disco en soul genre. Party mee op dit unieke event vol met disco, soul, funk en dansen! Sisters Sledge & band is alleen op 20 december live te zien in Nederland. Dus mis dit feestje niet en bestel snel online tickets voor dit concert!

Ivanildo

Bij Ivanildo Kembel zat de wil om te performen al van kleins af aan in zijn bloed. Hij begon dan ook met optreden toen hij pas tien jaar oud was. Vanaf dat moment is hij niet meer weg te denken uit de muziekwereld.

Na deel te hebben genomen aan verschillende band is het in 2007 tijd om solo verder te gaan. Hij verzorgde de titelsong voor de Nederlandse film ‘Hitte Harara’ en werd hij een veelgevraagde sessiezanger. In 2011 neemt Ivanildo deel aan The Voice of Holland en weet hij zichzelf in de live shows te zingen. Uiteraard gaan zijn solo optredens door het hele land ook gewoon door en combineert hij zijn karakteristieke performance daarnaast nog met DJ Troj in het duo ‘Groove Docters‘. Verder werkt Ivanildo samen met verschillende DJ’swaarvoor hij teksten en melodieën schrijft en inzingt, een echte muzikale duizendpoot dus!

Ivanildo heeft een eigen sound en stijl met een knipoog naar de jaren 60 en 70. Muziek die bedoelt is om iedereen vrolijk te maken en mensen in beweging te brengen. Zijn grootste passie is muziek maken en delen, een feest maken voor ieder publiek en zijn positieve ‘vibe’ doorgeven.

Na afloop van het concert gaat het feest vrolijk verder in het café tijdens Upgreatz; een uniek muziek- en beeldconcept dat gebaseerd is op de beste songs uit de jaren 70 en 80. Alleen klinken ze nu alsof ze gisteren zijn gemaakt!

 


Upgreatz - Your Favorite Vinyl Regrooved wo 20 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify