Sister Sledge EXCLUSIEVE SHOW IN NEDERLAND!
woensdag 20 dec ‘17
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 42,50 | deur € 44,50
muziek |

Er komt disco royalty naar Nederland. Een van de bekendste en succesvolste soul en disco groepen Sister Sledge komt voor een exclusieve show naar de Vorstin, Hilversum op 20 december.

De zussen Debbie, Joni, Kim en Kathy (tot 1989) bestormden in de jaren zeventig wereldwijd de hitlijsten met “We Are Family”, “Lost In Music”, “He’s The Greatest Dancer” en “All American Girls”. In de loop der jaren heeft Sister Sledge meer dan 15 miljoen platen verkocht en meer dan 100 awards in ontvangst mogen nemen.

Het baanbrekende album ‘We Are Family’ kwam eind jaren zeventig uit en is door niemand minder dan Nile Rodgers en Bernard Edwards van Chic geproduceerd. Met dit album werd Sister Sledge onmisbaar in de hitlijsten en al gauw werden de zussen een begrip over heel de wereld. Het succesvolle album wordt in 1980 opgevolgd door het eveneens door Edwards en Rodgers geproduceerde ‘Love Somebody Today’, waarop onder andere de hit ‘Got To Love Somebody’ op staat.

De meiden kregen van jongs af aan muziek met de paplepel ingegoten door professionele opera sopraan Viola Beatrix Hairston Williams, de grootmoeder van de zussen. Het viertal begon dan ook te spelen onder de noemer “Mrs. Williams Granddaughters”. De meiden werden omgetoverd tot Sister Sledge nadat moeder Florez het management op zich nam.

Sister Sledge is een van de populairste meidengroepen die de wereld ooit heeft gekend en absoluut een onmisbaar begrip in de disco en soul genre. Sister Sledge is alleen op 20 december in Nederland te zien in ons podium.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Blues Café presents JJ SHARP BAND zo 17 dec ‘17
AVROTROS muziekcafé za 23 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify