Sloper Genieten van riffs en roffels
donderdag 27 okt ‘22
open: 19:30u | start: 20:15u
muziek | Kleine zaal

Twee drumstellen, twee gitaren en een ruige stem: dat kan alleen maar Sloper zijn. Donderdag 27 oktober staat dit vuige viertal bij ons in de kleine zaal!

Soms is het leven simpel. Je rockt de pan uit met gitaren en drums, gewoon omdat je daarvan houdt, omdat je daar kippenvel van krijgt.

Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk en collegadrummer Mario Goossens van Triggerfinger waren al langer onder de indruk van elkaar en ronselden de Britse gitarist-met-zijn-gouden-stem Peter Shoulder (Winterville, The Union en Silverthorne) en gitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg om samen dit muzikaal deconstructiebedrijf op te richten. Het viertal ging meteen aan de slag met een heavy classic rock-sound, die dankzij het unieke geluid van twee drums en de stem van Shoulder opvalt en met kop en schouder boven het maaiveld uitsteekt.

Classic stuff met een modern, onweerstaanbaar geluid. De vier hongerige muzikanten voelen het heilige vuur branden en zijn gretig om er flink tegenaan te klappen. Sloper vuurt stevige riffs, vette drums en misschien wel het belangrijkste: decibels op je af.

Soms is het oh zo simpel. Rock-‘n-roll is er om plezier te maken en om lekker los te gaan en te genieten van riffs en roffels.

Sloper bestaat uit:
Peter Shoulder (zang/gitaar)
Fabio Canini (gitaar)
Cesar Zuiderwijk (drums)
Mario Goossens (drums)

 

 

 

 


Patat Met: Litzberg + Teddy's Hit + T.B.A. vr 21 okt ‘22
VroegZat za 29 okt ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify