;
Smoove & Turrell (UK) 'Northern Funk', een mix van funk, soul, hip-hop en jazz.
zaterdag 10 nov ‘18
open: 21:00u | start: 21:00u
vvk € 23,50 | deur € 23,50
muziek | Kleine zaal

Smoove & Turrell komt 29 juni met een nieuw album ‘Mount Pleasant’. Daarbij hoort natuurlijk een tour en de Vorstin mag niet ontbreken! De een band uit het noord oosten van Engeland en bestaat uit Jonathan Scott Watson (Smoove) and John Turrell. Zelf omschrijven ze hun muziek als ‘Northern Funk’, een mix van verschillende genres en stijlen, waaronder funk, soul, hip-hop en jazz.

Smoove (Jonathan Scott Watson) begint als dj. Hij draait muziek van andere artiesten in barretjes en clubs. In 1991 begint hij met het maken van zijn eigen muziek. Smoove combineert hip-hop, soul en funk en brengt de single “Dubbin’ Up The Pieces” uit.

Singer-songwriter John Turrell ontmoet Jonathan Watson tijdens zijn deelname aan de band The Stevies. Het klikt dus al snel vormen zij de band Smoove and Turrel. De platen ‘Broke’, ‘Slow Down’, Will You Be Mine’ en ‘Now Or Never’ zijn enkele voorbeelden die voortvloeien uit deze samenwerking. Naast hun band werken beide artiesten ook zelfstandig aan verschillende muzikale activiteiten.

De heren zitten nooit lang stil. Hun vijfde studio album ‘Mount Pleasant’ is af! 29 juni kunnen we genieten van de opvolger van het heerlijke ‘Crown Posada’.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Popronde Hilversum zo 11 nov ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify