;
Smoove & Turrell (UK) 'Northern Funk', een mix van funk, soul, hip-hop en jazz.
vrijdag 22 mei ‘20
open: 20:30u | start: 21:15u
vvk € 23,50 | deur € 23,50
muziek | Kleine zaal

In navolging van de door de overheid aangekondigde maatregelen zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot 1 juni 2020 te annuleren. Wij vinden dit ontzettend vervelend. Kaartkopers die tickets hebben voor een evenement in deze periode ontvangen van ons zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie. 

Vorig jaar gaven ze een waanzinnig concert en in mei 2020 keren ze terug: de Northern Funk helden Smoove & Turrell!

Sinds de lancering van hun debuutalbum ‘Antique Soul’ in 2009 is de muzikale carrière van dj en producer Smoove en soulzanger John turrell in een stroomversnelling geraakt en niet meer weg te denken van de (festival)podia en radio. Het duo, dat een eigen variant op northern soul (zwoele soul uit het Noord Engeland van de jaren ’60 & ’70) brengt speelde de afgelopen jaren onder meer op Glastonbury, Amsterdam Dance event en Kendal Calling.

Smoove & Turrell put uit de roemrijke soul, funk en disco uit de jaren zeventig en combineert dat met een modern soul-, hiphop-, jazz- en r&b-geluid dat we kennen van o.a. De la Soul, Gnarls Barkley en Outkast.

Na het succesvlle album ‘Crown Pasada’ (2016) verscheen vorig jaar het vijfde album ‘Mount Pleasant’. Deze avond brengt Smoove & Turrell het nieuwe materiaal met band live ten gehore.


Avrotros Muziekcafé za 23 mei ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify