;
Smoove & Turrell (UK) Northern Funk
zaterdag 16 okt ‘21
open: 20:30u | start: 21:15u
muziek | Kleine zaal

In 2019 gaven ze een waanzinnig concert. In oktober keren ze terug: de Northern Funk-helden Smoove & Turrell!

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Sinds de lancering van hun debuutalbum ‘Antique Soul’ in 2009 is de muzikale carrière van dj en producer Smoove en soulzanger John Turrell in een stroomversnelling geraakt. Ze zijn niet meer weg te denken van de (festival)podia en radiostations. Het duo, dat een eigen variant op Northern Soul brengt, speelde de afgelopen jaren onder meer op Glastonbury, Amsterdam Dance Event en Kendal Calling.

Smoove & Turrell put uit de roemrijke soul, funk en disco uit de jaren zeventig. Ze combineren dat met een modern soul-, hiphop-, jazz- en r&b-geluid dat we kennen van o.a. De La Soul, Gnarls Barkley en Outkast.


The Bruceband za 16 okt ‘21
Comedy Cowboys do 21 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify