;
Soul Food Special met Steffen Morrison Funky Black Music
vrijdag 26 mei ‘17
open: 20:30u | start: 21:15u
vvk € 5,50 | deur € 5,50
muziek | Podium de Vorstin

DJ Hell.nl en DJ Branco trakteren je in de kleine zaal op een heerlijke funky avond! De deejays draaien de fijnste Old & New Soul, Disco Classics & Nu-Disco, Funk & Acid Jazz, R&B en Hiphop. Steffen Morrison komt eenmalig de avond uitbreiden met o.a. zijn nieuwe single ‘Do It All Again’.

Eén keer per jaar trakteren DJ Hell.nl en DJ Branco op een Soul Food Special als een muzikaal cadeautje voor alle Soul Fooders!

Vrijdag 26 mei is het weer tijd voor zo’n avond en kun je voorafgaand aan Soul Food genieten van een spectaculair optreden van Steffen Morrison! Vanaf 22.00 uur kun je dan ook nog eens helemaal eens los op de fijnste Old & New Soul, Disco Classics & Nu-Disco, Funk & Acid Jazz, R&B en Hiphop.

Voor jong en oud! Als je maar van dansen en genieten houdt. En dit allemaal onder het genot van diverse soulfood-hapjes speciaal gemaakt voor de Soul Food avond.

Wil jij trouwens altijd op de hoogte worden gehouden van alles wat met Soul Food te maken heeft? Kijk dan eens in de Soul Food Hangout! Hier worden clips gedeeld, playlists en kun je zelfs verzoekjes indienen!

Steffen Morrison

Op 6 mei 2016 is van SteffenMorrison het opzwepende, aanstekelijke Do It All Again* als eerste single verschenen van de EP Just AnotherMan
(release 9 sept), die in totaal zes tracks bevat. Voor deze EP zocht en vond hij support van de succesvolle componist en songschrijver Tjeerd Oosterhuis.

Steffen Morrison is een soulzanger pur sang. Met zijn veelkleurige, soms rauwe stemgebruik heeft hij het oude soul-geluid weer tot leven gewekt met een opwindende eigen draai. Na enkele jaren in Los Angeles is Steffen neergestreken in hartje Amsterdam. Hij groeide op in Suriname met de moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Een bonte mix van invloeden kortom.

Na zijn veelbesproken presentatie tijdens The Voice of Holland in
2013 groeide Morrison uit tot een zeer overtuigende live performer.
Met eigen band verzorgde hij meerdere supports voor o.a. Joss
Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq.

Steffens grote overtuiging verrast en verleidt niet alleen de echte
liefhebbers maar weet ook een jong publiek recht in het hart te
raken. Met zijn innemende persoonlijkheid, charismatische lach en
een groot gevoel voor stijl heeft Steffen de klassieke soul weer onder ieders aandacht gebracht in Nederland. Naast een ongebreidelde passie en liefde voor het genre heeft Steffen Morrison muzikaal alles in zich om nog diepere groeven in de Nederlandse muziekbodem te graven.

Juni 2016 is van het Italiaanse DJ duo Merk & Kremont de track Don’t Need No Money met een feature van Steffen uitgebracht. In het najaar van 2016 vervult Steffen een hoofdrol in het theaterstuk I’m A Soulman, gebaseerd op het opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX.

www.steffenmorrison.com

*Do It All Again is geschreven en opgenomen in The Farm, de studio van Genesis in het Britse Surrey. Morrison neemt daar regelmatig op met de songwriters/producers van The Firm: Harry Rutherford (zoon van Genesis oprichter Mike Rutherford) en Luke Juby (Emilie Sandé, Paul McCartney, Leona Lewis).Discobar za 27 mei ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify