;
Soul Food Special ft. Sarah-Jane Funky Black Music
vrijdag 31 mei ‘19
open: 20:30u | start: 21:15u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Eén keer per jaar trakteren DJ Branco en Dr. Hoff je op een Soul Food SPECIAL als een muzikaal cadeautje voor alle Soul Fooders! Elke laatste Soul Food van het seizoen is er zo’n feestje. De super speciale gast voor de super speciale editie van Soul Food: Sarah-Jane!

Sarah-Jane
Voordat ze met haar solocarrière begon, was Sarah-Jane zangeres voor grote Nederlandse namen als Sabrina Starke en Glennis Grace. Daarnaast heeft ze ook met internationale artiesten gewerkt als Rita Marley en verzorgde de aftershow van D’Angelo. In 2012 besloot Sarah-Jane een ander pad te volgen en solo te gaan en gooide hoge ogen met singles als ‘Psychedelic Love’ en ‘Letter To The Moon’, waarmee ze optredens op North Sea Jazz Festival en Eurosonic Noorderslag scoorde. Daarbij werd ze door Radio 6 uitgeroepen tot New Soul and Jazz Talent. Met haar waanzinnige stem zoekt ze de grenzen op tussen neo-soul en rauwe funk.

Tijden
20:30 Deuren open
20:30 Soul Food DJs
21:15 Sarah-Jane
22:15 Soul Food DJs

Voor en na  het concert draaien de dj’s de fijnste Old & New Soul, Disco Classics & Nu-Disco, Funk & Acid Jazz, R&B en Hiphop. Voor jong en oud! Als je maar van dansen houdt ♥
En dit allemaal onder het genot van diverse soulfood-hapjes speciaal gemaakt voor de Soul Food avond.

Wil jij trouwens altijd op de hoogte worden gehouden van alles wat met Soul Food te maken heeft? Kijk dan eens in de Soul Food Hangout groep! Hier worden clips gedeeld, playlists en kun je zelfs verzoekjes indienen!


Avrotros Muziekcafé za 1 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify