;
Soul Food Special met Omri Tindal Funky Black Music
vrijdag 25 mei ‘18
open: 20:30u | start: 21:15u
vvk € 5 | deur € 5
muziek

Eén keer per jaar trakteren DJ Branco en Dr. Hoff op een Soul Food SPECIAL als een muzikaal cadeautje voor alle Soul Fooders! Elke laatste Soul Food van het seizoen is er zo’n feestje. Vanavond treed Omri Tindal op. Op 20-jarige leeftijd zat Omri hij in de succesvolle theatertour “Soul Brothers” en “Soul and Disco Brothers”. Hij haalde in 2012 de Live shows in The Voice Of Holland.

Let Op !!! In verband met het optreden beginnen we wat vroeger.

Omri Tindal
Omri Tindal is geboren voor het podium. Hij speelde in de razend succesvolle musical producties ‘Jersey Boys’, ‘Dreamgirls, was een deelnemer aan The Voice of Holland en heeft speelde de Petrus in The Passion 2017. Hij danste de sterren van de hemel in de tweede seizoen van RTL Let’s Dance maar tijdens Soul Food Special draait het om ‘AlphA’, zijn debuut EP!

Na afloop van het concert draaien de dj’s de fijnste Old & New Soul, Disco Classics & Nu-Disco, Funk & Acid Jazz, R&B en Hiphop. Voor jong en oud! Als je maar van dansen houdt ♥.
En dit allemaal onder het genot van diverse soulfood-hapjes speciaal gemaakt voor de Soul Food avond.

Wil jij trouwens altijd op de hoogte worden gehouden van alles wat met Soul Food te maken heeft? Kijk dan eens in de Soul Food Hangout! Hier worden clips gedeeld, playlists en kun je zelfs verzoekjes indienen!


Avrotros Muziekcafé za 26 mei ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify