;
Soul Solution Band met David Dam!
vrijdag 21 dec ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 15 | deur € 15
muziek | Kleine zaal

Soul Solution is de band van top zanger David Dam die soulvolle covers van toen en nu speelt. In 2014 brak hij landelijk door via het televisieprogramma The Voice of Holland met zijn spraakmakende versie van Lets Get It On, waarbij hij alle juryleden dansend uit hun stoelen kreeg. Op vrijdag 21 december staat hij met band in de Vorstin!

Soul Solution is de band van top zanger David Dam die soulvolle covers van toen en nu speelt. David Dam, behoort al jaren tot de vocale top van Nederland. In 2014 brak hij landelijk door via het televisieprogramma The Voice of Holland met zijn spraakmakende versie van Lets Get It On, waarbij hij alle juryleden dansend uit hun stoelen kreeg. Na een lang traject heeft David uiteindelijk de halve finale gehaald.

Soul Solution is een band van louter topmuzikanten die al meer dan 7 jaar met plezier samen spelen. Ze zijn erg divers. Soul Solution speelt oude soul & funkclassics tot en met de meest recente R&B hits. Nummers zoals Lets Get It On, Cant Feel My Face en Valerie zijn perfecte voorbeelden. David zorgt met zijn band altijd voor een feestje en raakt gegarandeerd bij iedereen de juiste snaar!


Avrotros Muziekcafé za 22 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify