;
Mout & de Vorstin presenteren Tribute2000 Live! >Soul Solution webtickets uitverkocht | deurtickets gratis, zolang de voorraad strekt
zaterdag 30 dec ‘17
open: 22:30u | start: 23:00u
muziek | Tent bij MOUT |

LET OP!: De webtickets zijn uitverkocht maar bij de tent zijn nog volop tickets verkrijgbaar!! Kom gezellig langs:)

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het weer zover, dan zendt NPO Radio 2 de jaarlijkse Top 2000 uit. Dat kan in Hilversum Mediastad natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en er vinden, onder de titel Live 2000, vele (muzikale) evenementen plaats. Foodhall MOUT en Podium de Vorstin hebben de handen ineengeslagen en presenteren Tribute2000 Live! Op het marktplein staat van vrijdag 29 december tot en met zondag 31 december een grote tent die toegang biedt aan 800 mensen. Alle shows in de Tribute 2000 tent zijn gratis toegankelijk, je moet wel even een ticket bestellen om zeker te zijn van een plek. Geniet op zaterdag 30 december van een wervelende soulsensatie door Soul Solution in de tent bij MOUT!

Soul Solution brengt een wervelende soulsensatie die je van begin tot eind een avond vol beleving geeft. Hits van vroeger worden in hoog tempo afgewisseld met de hits van nu maar de authentieke soulsound blijft altijd duidelijk aanwezig.

Soul Solution speelt altijd met overgave en bezieling. Alles wat je hoort, wordt ook echt live gespeeld; rauw, ongepolijst en puur, zoals je tegenwoordig nog zelden ziet!

Soul Solution bestaat uit vijf professionele muzikanten met internationale ervaring en een stevige basis in de jazz. Net zoals de echte soul cats van vroeger. Zanger David Dam is landelijk bekend als finalist van The Voice of Holland. Een echte frontman met een prachtige, loepzuivere stem en een aanstekelijke dosis energie.

In combinatie met de authentieke soulsound, die terug komt in zowel de klassiekers als de hits van nu, en de energieke liveshow, is Soul Solution een echte toevoeging op elk feest en op elke locatie.


Mout & de Vorstin presenteren Tribute2000 Live! >Tribute to the Eagles by The Eagles Legacy zo 31 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify