Soulmachine Dansen en swingen met 10-koppige soulformatie
vrijdag 02 sep ‘22
open: 20:00u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

Een betere naam had deze tienkoppige soulformatie niet voor zichzelf kunnen bedenken, want live maakt deze verzameling groovy en energieke muzikanten hun naam meer dan waar. Op vrijdag 2 september staat Soulmachine bij ons in De Vorstin!

Soulmachine bestaat uit twee zangeressen en een zanger, gitaar, bas, drums, toetsen en een strakke blazerssectie met tenorsax, altsax en trompet. Kortom: een zeer ervaren en vakkundige soulband die elke zaal op z’n kop zet met dansbare funk en dampende soul.

De band is te zien op verschillende podia, variërend van festivals als het Goois Jazz Festival, Hilversum Alive en Brielle Blues, maar ook op bedrijfsfeesten en natuurlijk op diverse podia in het live circuit van Noord-Holland tot Brabant.

Soulmachine speelt authentieke soul en funk met onvergetelijke hits van o.a. Otis Redding, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Tina Turner. Als Soulmachine optreedt, gaat het dak eraf. De muziek dwingt je simpelweg tot dansen. Dof je dus weer lekker op en trek vooral gemakkelijke schoenen aan, want Soulmachine belooft weer een stomende, dampende funky avond te worden vol met de lekkerste soul!

Kom vast in de juiste stemming met deze playlist:


The Laundry BigBand ft. Laura Fygi ma 4 jul ‘22
Wild Romance vr 2 sep ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify