;
Spinvis LET OP: ER ZIJN NOG ENKEL TICKETS BESCHIKBAAR VOOR MEMBERS!
zaterdag 01 apr ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 24,50 | deur € 24,50
muziek | Podium de Vorstin

LET OP! ALLEEN VOOR MEMBERCARDHOUDERS ZIJN ER NOG ENKELE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR SPINVIS. ALLE MEMBERS KRIJGEN EEN ACTIECODE TOEGESTUURD. HEEFT U EEN MEMBERCARD, MAAR NOG GEEN CODE ONTVANGEN? NEEM DAN CONTACT OP MET TICKETS@DEVORSTIN.NL!

Voor Spinvis is het theater de plek om zijn verbeelding, zijn liedjes en teksten in een voorstelling te gieten waarin verhaal, beeld en muziek tot een onlosmakelijk geheel samensmelten. In 2016 verschijnt zijn vijfde album, als opvolger van het buitengewoon goed ontvangen Tot Ziens Justine Keller.

In Trein/Vuur/Dageraad speelt een bijzonder samengesteld muzikaal gezelschap naast veel werk van deze nieuwe plaat ook Spinvis’ bekendere liedjes. Voor deze voorstelling zijn gloednieuwe arrangementen gemaakt voor knisperende elektronica, trefzekere percussie en gloedvolle strijkers. Spinvis wordt vergezeld door vijf musici.

Spinvis heeft in de loop der jaren diverse prijzen ontvangen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Johnny van Doornprijs.

De pers over Tot ziens Justine Keller:
’De voorstelling is briljant in zijn eenvoud…’ – NRC

‘Spinvis’ liedjes zijn steevast zowel speels als weemoedig. Juweeltjes, stillevens op de vierkante centimeter.’ – 
Haarlems Dagblad

‘…geweldig mooie theatervoorstelling tot in de puntjes…Een sprookje, een verhaal ondersteund door werkelijk prachtige muziek en duidelijke en zeer toegankelijke teksten.’ – Cultuurpodium.nl

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor.
(Je kunt alleen contant betalen!)Discobar za 1 apr ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify