;
Steffen Morrison Movin’ On Tour
zaterdag 09 jun ‘18
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek

Soulzanger Steffen Morrison werd bekend tijdens The Voice Of Holland 2013. Inmiddels is hij bezig met zijn album, deze komt dit voorjaar uit. Daar hoort natuurlijk een tour bij. Tijdens zijn ‘Moving On Tour’ komt hij ook naar de Vorstin!

Momenteel zit Morrison in de studio met befaamde songwriter en producer Tjeerd Oosterhuis (met wie hij eerder samenwerkte voor zijn album Just Another Man) voor de opnames van zijn nieuwe album die in het voorjaar van 2018 verschijnt.

Dit album wordt gepresenteerd tijdens de Movin on Tour, waar Steffen Morrison het oude soulgeluid weer tot leven brengt en er een nieuwe, opwindende eigen draai aan geeft. Met zijn grote overtuiging, energie en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen op sleeptouw te nemen.

Het afgelopen festivalseizoen was Steffen niet te missen op de podia. Hij speelde op talloze festivals door het hele land, tijdens een van deze shows werden Radio 2 DJ’s Gerard Ekdom en Wouter van de Goes aangestoken door zijn tomeloze energie. Kort hierna riep Ekdom Steffens nummer Old Enough To Know Better uit tot zijn *****-track en niet veel later werd de single uitgeroepen tot Top Song. Alsof dat nog niet genoeg was werd Steffen ook nog benoemd tot Nieuwe Naam.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Jamsessie zo 10 jun ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify