;
Stenders Platenbonanza Live ft. De Coronas Een feestje voor de trouwe luisteraars van het populaire radioprogramma Stenders Platenbonanza!
donderdag 06 apr ‘17
open: 19:30u | start: 19:30u
muziek

Na 100 uitzendingen is het hoog tijd voor een feestje vonden ze bij Stenders Platenbonanza!  Dus deze Platenbonanza Live gaan ze samen met De Coronas vieren.

Kom maar door met je verzoekjes via www.bonanzalive.nl, maak een gebruiker aan met je naam, vul de eventcode in, upload een selfie of foto en vraag je verzoekje aan. Eventcode = bonanzalive

Tot 6 april! Oja, de kaarten zijn gratis maar eenmaal besteld is afzeggen verboden (zegt Lien). Check deze link om jezelf aan te melden!

De Coronas
De Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Met als belangrijkste belofte: bij elke gespeelde song gebeurt er weer iets verrassends. Ze dagen het publiek uit om via een live telefoongesprek hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken. Het verzoekje wordt daarna direct gespeeld met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee.
Hiermee tillen De Coronas muzikale interactiviteit naar een hoger plan. Welke andere band heeft er niet alleen 5000 nummers in de vingers en beschikt daarnaast over het vermogen een nummer ook in een andere stijl te spelen al naar gelang de situatie?


Patat met Call It Off + The Road Home + The Overslept vr 7 apr ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify